herşeye burnunu sokmazsaa olmazGüldürüde neyse de bunun neyini beğenmişler ayoll @xemrexxx burayıda almış 😱 @S.G.A.T. @serhatt @mrt-06 @Forumdash @Harunnn60
Geçen hafta demek ki iyice gaza gelmiş forumun içine etmişherşeye burnunu sokmazsaa olmaz![]()
Hazmedemiyor güldürü kategorisinde yenilmeyiGeçen hafta demek ki iyice gaza gelmiş forumun içine etmiş![]()
![]()
![]()
Eskisi gibi her gün forumda olursa ozaman yandık ayollHazmedemiyor güldürü kategorisinde yenilmeyi![]()
alir başımı giderim hiç çekememEskisi gibi her gün forumda olursa ozaman yandık ayoll![]()
![]()
![]()
Hhaha Aaa olur mu bizim canımız patlıcanmı biz 4 yıl her gün çektikalir başımı giderim hiç çekemem![]()
Ben onun çenesini çekememHhaha Aaa olur mu bizim canımız patlıcanmı biz 4 yıl her gün çektik![]()
![]()
![]()
Desteklerin için şükranlarımı sunuyorum. Ama zamanında Oscar film yorumlarında 10 üzeri çok beğeni almıştım, bu yüzden çok da yabancılık çektiğimi söyleyemem.
Eskileri ne karıştırıyorsunDesteklerin için şükranlarımı sunuyorum. Ama zamanında Oscar film yorumlarında 10 üzeri çok beğeni almıştım, bu yüzden çok da yabancılık çektiğimi söyleyemem.İki koldan yanıma kimseyi yaklaştırmaman ise takdire şayan tabi.
![]()