Ne oyu be Allah'ın delisi.Sana oy moy yok
Ne oyu be Allah'ın delisi.Sana oy moy yok
SUS LAN..Ne oyu be Allah'ın delisi.
Magandasın!SUS LAN..
Hadi ordan Zeyzey zenginlikse en zengin sensin @Maskeli Fedai yeme bu numaraları sjsjsKim bilir bilmediğimiz daha neler var. Sürekli depri olan adam neden birden bire mutluluk yüzdesi tavana fırladı…
Konuya bakmıyor bile. İyice havalandı. Para bunu bozmuş @xdragxx
Ben zengin doğduğum için havalanacak durum yok. Benim en zengin olmam senin parayı bulduğun gerçeğini değiştirmez @Maskeli FedaiHadi ordan Zeyzey zenginlikse en zengin sensin @Maskeli Fedai yeme bu numaraları sjsjs
Tamam ben zaten başka bir şey söylüyorum. Rekabet adı altında bana yürüyor.
Hazır bu kadar çok mesaj yazmışken en tepeye çıkmak istiyorum başka bir amacım yok Önümde de Serhat ile @Emre Ozansoy var sadece. Emre'yi geçemem çünkü o da Survivor'a yazıyor O yüzden hedefimde Serhat varCevap ver kütük.. @MasacRE
Kim bilir bilmediğimiz daha neler var. Sürekli depri olan adam neden birden bire mutluluk yüzdesi tavana fırladı…
Konuya bakmıyor bile. İyice havalandı. Para bunu bozmuş @xdragxx
Dosi hanım gayet haklı.. Sürekli depresif takılan adam birden pollyana oldu.. Var bi işler var..Hadi ordan Zeyzey zenginlikse en zengin sensin @Maskeli Fedai yeme bu numaraları sjsjs
Yok be Zeyzey nerde o günler parayı bulayım söz sizlere hediye alıcam sjsjsBen zengin doğduğum için havalanacak durum yok. Benim en zengin olmam senin parayı bulduğun gerçeğini değiştirmez @Maskeli Fedai
Depri olmak işe yaramıyor hocam maalesef en dibi gördüm ve karar değiştirdim sjsjsDosi hanım gayet haklı.. Sürekli depresif takılan adam birden pollyana oldu.. Var bi işler var..
Dosi hanım bizi İsveç'e götür..Ben zengin doğduğum için havalanacak durum yok. Benim en zengin olmam senin parayı bulduğun gerçeğini değiştirmez @Maskeli Fedai
Ben oraya taşınacağım. Artık paraları yeme zamanıDosi hanım bizi İsveç'e götür..
@xdragxx bu kadar mutluysa kendine yeni bir sevgili yapmış herhalde yurt dışından..Ben oraya taşınacağım. Artık paraları yeme zamanı