Eline emeğine sağlık öncelikle. Biraz üzerine konduk gibi hatta yok tam öyle oldu
14 Şubat 2022 Pazartesi Reyting Sonuçları belli oldu!
#ÜçKuruş reyting sonuçları..
Total | (7) | 4,80
AB | (9) | 3,51
ABC1 | (8) | 4,80
#KalpYarası reyting sonuçları..
Total | (12) | 3,72
AB | (15) | 1,98
ABC1 | (16) | 2,54
#AlparslanBüyükSelçuklu reyting sonuçları..
Total | (1) | 8,34
AB | (1) | 8,86
ABC1 | (1) | 9,63
#YasakElma reyting sonuçları..
Total | (3) | 7,24
AB | (3) | 7,09
ABC1 | (3) | 7,82
#SurvivorAllStar2022 reyting sonuçları..
Total | (2) | 7,50
AB | (2) | 7,66
ABC1 | (2) | 9,10
#Emanet reyting sonuçları..
Total | (18) | 2,55
AB | (28) | 1,30
ABC1 | (28) | 1,71
#Seksenler
Total (31) | 1,54
AB (27) | 1,34
ABC (29) | 1,61
#CanYoldaşım
Total (37) | 1,36
AB (66) | 0,62
ABC (50) | 0,89
#AşkYakar
Total (63) | 0,76
AB Yok
ABC Yok
#BaşTacım
Total (84) | 0,62
AB (81) | 0,53
ABC (92) | 0,52
#CanımAnnem AB (84) | 0,52
Kaynak: Deniz Tural (Twitter)
@Dosi @Aserat @Sherlock @Tolstoyevski @mesmeso @Özgür @BARON男爵 @offensive @The_Erinch @Angelica @denizz19 @emreemreu @serhatt @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @12.Adam @Gerekli24 @AteşBöceği @soo @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @Çiğdem @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @Billy Kane @Doğan @-potterhead- @Burak97 @Maskeli Fedai @umuttanyel @Atlass @ömer karataş @Ege Bartu @Klaus @seyfullXh @Bussy @781Ens @Ahmed @Mircan Saye @Alos ve ilgili herkes
Eline emeğine sağlık öncelikle. Biraz üzerine konduk gibi hatta yok tam öyle oldu
Bizde bu hafta tatil var ve benim için bu hafta hergün Pazar gibi
İnan üzüle üzüle el attımBu mesajin hakki hem Olmamis, hem Harika, hem Güldürdü, Hem Sinir Bozucu. Neyse biz "Güldürdü" diyip gecelim. Konun hayirli olsun.
İnan üzüle üzüle el attımhem normalde ben açmıyorum ki Pazartesi günleri. Düzen ve sistem bozulmaması adına el atmak zorunda kaldım
Bunu telafi edeceğim. Sen yorulmadan hiç enerji harcamadan iyi bir konun olacak. Bunu ayrı değerlendirelim senleTamam tamam anladikFF Kurallarina saygimiz sonsuz, helali hos olsun.
Emekli adami calistirmayin su forumda.
Bunu telafi edeceğim. Sen yorulmadan hiç enerji harcamadan iyi bir konun olacak. Bunu ayrı değerlendirelim senle
Şike mi 😱 senin zamanından sonra çok sular aktı ayrıca ben haksızlığa gelmeyen biriyim merak etme. Herşey kural dahilinde. Hakkımı sana vereceğim borcumu ödeme misaliFF Kurallari kapsaminda şike'ye yer yok diye biliyorum.Hem istemem öyle seyler, hakkimla alirim ben konumu.
Şike mi 😱 senin zamanından sonra çok sular aktı ayrıca ben haksızlığa gelmeyen biriyim merak etme. Herşey kural dahilinde. Hakkımı sana vereceğim borcumu ödeme misali
Ne halin varsa gör. Sana iyi davranan da kabahatDemokratik hakkimi kullanir, bana verilen konuyu rapor eder, konuyu kapatirir, @Fav10.net üzerine yazdirtirim.
Demokratik hakkimi kullanir, bana verilen konuyu rapor eder, konuyu kapatirir, @Fav10.net üzerine yazdirtirim.
Tamam kavga etmeyin. En iyisi bana devredin.Ne halin varsa gör. Sana iyi davranan da kabahat
Bir insan bu kadar da anlayışlı, ince düşünceli harika olmaz be. Sen kendini feda ettiğin için olur halederizTamam kavga etmeyin. En iyisi bana devredin.Siz tartışmayın diye kendimi feda ediyorum, kıymetimi bilin.
Yine bir problemi çözmenin mutluluğu ile forumdan çıkış yapabilirim.Bir insan bu kadar da anlayışlı, ince düşünceli harika olmaz be. Sen kendini feda ettiğin için olur halederiz
Giyotin ne?
İdam için kullanılıyorGiyotin ne?Kesin bir esprisi var ama ben anlamadım
Tamam kavga etmeyin. En iyisi bana devredin.Siz tartışmayın diye kendimi feda ediyorum, kıymetimi bilin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?