14 Şubat 2016 Pazar Reyting Sonuçları

Bugünkü dizilerin ortalamaları yüksek en azından ve kitlesini kalitesiz bir programa teslim etmeyen diziler.
efsunla hülyanın gerçek reytingi senin kırgınları paramparçayla çarpar macuna böler
) tns reytingi reyting değil

TNS'nin AB denekleri bu hikayeyi sevmiyor nedense, dikkat ettin mi Gecenin Kraliçesi de Acı Aşk da AB'de düşük.
@xemrexxx
adı üstünde tns deneği türkiyenin değil

efsunla hülyanın gerçek reytingi senin kırgınları paramparçayla çarpar macuna böler

Ne olursa olsun şuan da TNS reytinglerine göre işliyor düzen.
Kırgınlar bu hafta çok heyecanlı Songülü kaçırdılar reytingler 9'u geçecek.

Sen de TNS ile derde kaldın. Sanki silah zoruyla reytingleri takip ediyorsun, ne bu havalar.
Resmi şirket TNS osu busu yok bu işin o kadar.

safiye sultan han hazretlerini bitirmeye kim gözealabilir hadlerini bilsin melunlar kefereler iktidar yalakası sistemler
Haha şey sahnesinde çok gülmüştüm şu yanık yüzlü cennete
ona dedi ya çok mu akıllısın yoksa saf mı bilemiyoruz
hahaha şu bizli konuşmaları bitiriyor beni

Sen de TNS ile derde kaldın. Sanki silah zoruyla reytingleri takip ediyorsun, ne bu havalar.
Resmi şirket TNS osu busu yok bu işin.
osu busunu my total 9 reyting alırken 3 milyon lira ; diriliş 9 alırken 1.5 milyon lira veren reklamcılar bilir ben bilmem

Haha şey sahnesinde çok gülmüştüm şu yanık yüzlü cennete
ona dedi ya çok mu akıllısın yoksa saf mı bilemiyoruz
hahaha şu bizli konuşmaları bitiriyor beni
biz ki sultan süleyman hanın sultan selim hanın sultan murad hanın ve dahi sultan mehmet hanın saltanatlarını gördük nice badireler atlattık bu reytingler bize bir şey yapmaz

Kendini safiye sanan mel'un

3 milyon lira olduğu resmi olarak açıklanmış mıydı?

Sahi o elizabeth ne oldu yoksa muradına erdi de elizabetlikten kurtuldu mu?