14 Şubat 2016 Pazar Reyting Sonuçları

Bugünkü dizilerin ortalamaları yüksek en azından ve kitlesini kalitesiz bir programa teslim etmeyen diziler. :A
efsunla hülyanın gerçek reytingi senin kırgınları paramparçayla çarpar macuna böler:)) tns reytingi reyting değil :A

TNS'nin AB denekleri bu hikayeyi sevmiyor nedense, dikkat ettin mi Gecenin Kraliçesi de Acı Aşk da AB'de düşük. :A @xemrexxx
adı üstünde tns deneği türkiyenin değil :A

efsunla hülyanın gerçek reytingi senin kırgınları paramparçayla çarpar macuna böler:)) tns reytingi reyting değil :A

Ne olursa olsun şuan da TNS reytinglerine göre işliyor düzen. :A Kırgınlar bu hafta çok heyecanlı Songülü kaçırdılar reytingler 9'u geçecek. :A

Sen de TNS ile derde kaldın. Sanki silah zoruyla reytingleri takip ediyorsun, ne bu havalar. :A Resmi şirket TNS osu busu yok bu işin o kadar. :D

safiye sultan han hazretlerini bitirmeye kim gözealabilir hadlerini bilsin melunlar kefereler iktidar yalakası sistemler :bağır:
Haha şey sahnesinde çok gülmüştüm şu yanık yüzlü cennete :A ona dedi ya çok mu akıllısın yoksa saf mı bilemiyoruz :F hahaha şu bizli konuşmaları bitiriyor beni :D

Sen de TNS ile derde kaldın. Sanki silah zoruyla reytingleri takip ediyorsun, ne bu havalar. :A Resmi şirket TNS osu busu yok bu işin. :D
osu busunu my total 9 reyting alırken 3 milyon lira ; diriliş 9 alırken 1.5 milyon lira veren reklamcılar bilir ben bilmem :A

Haha şey sahnesinde çok gülmüştüm şu yanık yüzlü cennete :A ona dedi ya çok mu akıllısın yoksa saf mı bilemiyoruz :F hahaha şu bizli konuşmaları bitiriyor beni :D
biz ki sultan süleyman hanın sultan selim hanın sultan murad hanın ve dahi sultan mehmet hanın saltanatlarını gördük nice badireler atlattık bu reytingler bize bir şey yapmaz:A

osu busunu my total 9 reyting alırken 3 milyon lira ; diriliş 9 alırken 1.5 milyon lira veren reklamcılar bilir ben bilmem :A

biz ki sultan süleyman hanın sultan selim hanın sultan murad hanın ve dahi sultan mehmet hanın saltanatlarını gördük nice badireler atlattık bu reytingler bize bir şey yapmaz:A
Kendini safiye sanan mel'un :A

3 milyon lira olduğu resmi olarak açıklanmış mıydı? :D

haddini bil yoksa bildiririz kedimiz elizabethin boynundaki mücevher kadar değerin yoktur :A

2.sezon 2.35 3.sezon 2.77 açıklandı 4.sezon 3 olmuştur :F zaten my den sonra en yüksek reklam alan kuzey güney de bitmişti o sıra:F acaba şovpişikte kaç alıyordu :A
Sahi o elizabeth ne oldu yoksa muradına erdi de elizabetlikten kurtuldu mu? :A