Kanal D memnun.Yd yarın bi 6 alamasın gününü değiştiricem.
Yeter artık her hafta 5.
![]()
Kanal D memnun.Yd yarın bi 6 alamasın gününü değiştiricem.
Yeter artık her hafta 5.
![]()
İdare ediyor kanalını işte Cuma günleri.Kanal D memnun.Yoksa özet vermez. Zaten yeni diziler A/B`de 5 bile alamaz.
![]()
Kanal D`nin zirvesi.İdare ediyor kanalını işte Cuma günleri.![]()
Yalan Dünya reklam verip boşluk sağlıyor.Medcezir özet çok iyi gidiyor coşacaz bugün.![]()
![]()
Kanal D de strateji yapsın diyecem de reklam gelirleri işte..Yalan Dünya reklam verip boşluk sağlıyor.
Şimdi 21.15 gibi ikisi de reklam verip Karagül özet için boşluk sağlayacaklar.![]()
En iyi bölüm hemde sevgililer gününde reytinglerin uçmasını bekliyorum.Medcezir özet çok iyi gidiyor coşacaz bugün.![]()
![]()
Nasıl yapsın o stratejiyi Karagülle Meddcezir 90 dakika reklamsız gidiyor.Kanal D de strateji yapsın diyecem de reklam gelirleri işte..
Kaderlerine razı olacaklar o zaman.Nasıl yapsın o stratejiyi Karagülle Meddcezir 90 dakika reklamsız gidiyor.![]()
Ülen bir kahve yapmaya gittim geldim başlamış. Iyi fazla kaçırmadık.Son 1 saniye.Bölüm uzun olacak gibi özet 15 dakika erken bitti.
Bu bölüm eğlencenin dibine vuracaz ab reytinglerinde ciddi artış bekliyorum.En iyi bölüm hemde sevgililer gününde reytinglerin uçmasını bekliyorum.![]()