Kanal D memnun. Yoksa özet vermez. Zaten yeni diziler A/B`de 5 bile alamaz.Yd yarın bi 6 alamasın gününü değiştiricem. Yeter artık her hafta 5.
Kanal D memnun. Yoksa özet vermez. Zaten yeni diziler A/B`de 5 bile alamaz.Yd yarın bi 6 alamasın gününü değiştiricem. Yeter artık her hafta 5.
İdare ediyor kanalını işte Cuma günleri.Kanal D memnun. Yoksa özet vermez. Zaten yeni diziler A/B`de 5 bile alamaz.
Kanal D`nin zirvesi.İdare ediyor kanalını işte Cuma günleri.
Yalan Dünya reklam verip boşluk sağlıyor.Medcezir özet çok iyi gidiyor coşacaz bugün.
Kanal D de strateji yapsın diyecem de reklam gelirleri işte..Yalan Dünya reklam verip boşluk sağlıyor.
Şimdi 21.15 gibi ikisi de reklam verip Karagül özet için boşluk sağlayacaklar.
En iyi bölüm hemde sevgililer gününde reytinglerin uçmasını bekliyorum.Medcezir özet çok iyi gidiyor coşacaz bugün.
Nasıl yapsın o stratejiyi Karagülle Meddcezir 90 dakika reklamsız gidiyor.Kanal D de strateji yapsın diyecem de reklam gelirleri işte..
Kaderlerine razı olacaklar o zaman.Nasıl yapsın o stratejiyi Karagülle Meddcezir 90 dakika reklamsız gidiyor.
Ülen bir kahve yapmaya gittim geldim başlamış. Iyi fazla kaçırmadık. Sağol.Son 1 saniye. Bölüm uzun olacak gibi özet 15 dakika erken bitti.
Bu bölüm eğlencenin dibine vuracaz ab reytinglerinde ciddi artış bekliyorum.En iyi bölüm hemde sevgililer gününde reytinglerin uçmasını bekliyorum.