14 Şubat 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Hangi Yayını İzleyeceksiniz / İzlediniz ?

• Kullanılan toplam oy
    36
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,354
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Program sıralamaları belli oldu.

Kurtlar Vadisi Pusu yine iki grupta da zirvenin sahibi oldu. Dizi totalde oranlarını arttırırken A/B'de ise düşüş yaşadı bu hafta.

Bate Borisov - Fenerbahçe UEFA maçı totalde 2. olurken A/B'de 3. sırada yer aldı.

İntikam totalde oranlarını arttırarak 3. sırada yer aldı. A/B'de ise düşüş yaşamasına rağmen zirveyle arasındaki farkı biraz daha azalttı ve 2. oldu.

Zengin Kız Fakir Oğlan, TNS reytingleriyle de başarısını kanıtladı. Totalde 10. olan dizi A/B'de 5. sırada yer aldı.

Umutsuz Ev Kadınları bu hafta düşüş yaşayarak totalde 13. A/B'de 10. oldu.

İşte günün sonuçları:

Son düzenleme:
14 Şubat 2013 Perşembe SBT Reyting Sonuçları

Moderatörün son düzenlenenleri:
Kısa bir aradan sonra yine sizinleyiz bu güzel günde Kurtlar Vadisi Gününde

Konuya 08.00 - 16.00 arası reytingler eklendi.

Konu yoruma açıldı.

Konuya anket eklendi.

Mesaj rezerve edilmiştir

Fenerbahçe'nin maçını izlerim biraz, daha sonra Kurtlar Vadisi Pusu'yu izlerim.

fener maçı sonrada tabiki vadi vadi 9.30 yada maç bitiminde sonra gelir diye tahmin ediyorum daha rahat izleriz geç başlasın fener maçından sonra rahat rahat izleriz

Bugün İntikam Günü ! Süper Bir Bölüm Bizleri Bekliyor

-Bir insana duyduğunuz güveni kaybettiğinizde kendi içinizdeki inancıda kaybetmiş olursunuz SONSUZA KADAR ..
İNTİKAM BU AKŞAM KANAL D'DE

Zengin Kız Fakir Oğlan'ın AB reytingleri merak ediyorum bakalım nasıl bir performans sergileyecek TNS'de bu hafta tüm yapımlar yükseldi Vadi total 16'ya yakın AB 12.30 civarı alır diyorum.

Zengin Kız Fakir Oğlan'ın AB reytingleri merak ediyorum bakalım nasıl bir performans sergileyecek TNS'de bu hafta tüm yapımlar yükseldi Vadi total 16'ya yakın AB 12.30 civarı alır diyorum.

zkfo geçen hafta SBTde total 4.5 ab 5.5 aldı bir de seksenler 4 , sakarya 3 puan az geldi abde total 4 ab 4-5 arası alır zkfo

bu gece vadi gecesi....bunda şaka maka yok.....tvnin adresi ve favori forumda adres belli .....

Intikam bu aksam daha da yükselecektir

Acun da yok bugün iyice coşarız.

Maç vadiye reyting artışı sağlayabilir