14 Şubat 2012 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 3 13.6%
  • Kazanmak İçin Bir Dakika - Tekrar (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Braga - Beşiktaş Maçı (Star)

Oy: 10 45.5%
  • Leverkusen - Barcelona Maçı (Star)

Oy: 6 27.3%
  • Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 5 22.7%
  • Pis Yedili (Show)

Oy: 5 22.7%
  • Seksenler (TRT 1)

Oy: 7 31.8%
  • Kurt Kanunu (TRT 1)

Oy: 4 18.2%
  • Alemin Kıralı - Tekrar (ATV)

• Özel Tim (ATV)

• Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 2 9.1%
  • Sizi Seviyorum - T.S. (Fox)

Oy: 1 4.5%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Reytinglerde bu Salı neler oldu ?
Öyle Bir Geçer Zaman Ki mi ? Beşiktaş - Braga maçı mı ? Hangisi zirvede yer aldı ?
Pis Yedili, Seksenler, Leverkusen - Barcelona maçı, Bir Erkek Bir Kadın, Kim Milyoner Olmak İster ve diğer yapımlar ne kadar izlendi ?

Sonuçlar belli oldu.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki yine iki grupta da açık ara zirvede. Maç yayınları diziyi pek etkilememiş gibi gözüküyor.

Braga - Beşiktaş maçı iki grupta da ikinci olmayı başardı.

Seksenler, A/B'de 4. olarak yine önemli bir başarıya imza attı. Buna karşın totalde ise epey gerilerde kaldı.

Pis Yedili, totalde başarısını sürdürerek 3. sıranın sahibi oldu. A/B'de ise bu hafta ciddi bir düşüşle 7. sıraya geriledi.

Leverkusen - Barcelona maçı A/B'de ilk 10'a girerek Star'ı sevindirdi.

Kurt Kanunu ise TRT'nin birçok dizisi gibi vasat bir performans gösterdi.

Kim Milyoner Olmak İster, iyi sonuçlar almaya devam ederken gece kuşağındaki sürprizi Kazanmak İçin 1 Dakika'nın tekrarı yaptı ve yarışma A/B'de 6. olmayı başardı...

Son düzenleme:
bu sefer sürpriz olacak gibi sanırım öyle bir geçer zamanki sürpriz bir şekilde birinciliği alacak her iki grupta

Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Seksenler, Bjk maçı, Barça maçı izledim

Beşiktaş-Braga ve Leverkusen-Barcelona maçlarını izledim

pis yediliyi izledim süper bi bölümdü nerdeyse 1.5 saat reklam girmedi harika bi bölümdü reytingleri %90 artacaktır

pis yediliyi izledim süper bi bölümdü nerdeyse 1.5 saat reklam girmedi harika bi bölümdü reytingleri %90 artacaktır

reklam girmemesi hayra alamet değil .. reklamın az oluşu pis yedilinin yarın çok düşeceğini gösteriyor..

Ilk önce beyaz TV de Vadi yi izledim su andada Kurt Kanunu nu izliyorum

yukardaki oylamada üç proğram yüzde 50 oy almış bu nasıl oluyor üç proğram toplamda yüzde yüzelli oy alırki buda imkan dahilinde değil

ben öyle bir geçer zaman ki'yi izleyemedim malumunuz sevgililer günü
Ama herzaman ki gibi çok güzeldir. fragmanı da iyiydi. bu arada 14 şubat olduğu için bence ; ÖBBGZK 1 yada 2 reyting düşebilir.

maçın etkisi olsada çok az bir miktar olabilir izleyici kitleleri farklı.... ama pis yedili kesin düşer..

bu nasıl bi mantık ya
izleyici kitleleri farklı diyosun ya deli oluyorum destere aga ne alaka maçı izleyen öbgzk yi de izler öyle bişey yok zaten maç erken bitti pek etkilenmez diziler hele pis yedili hiç etkilenmez çünkü maç bittikten sonra başladı

Bir kişi birden fazla oy kullanabildiği için 3 program da 10 program da P alabilir

iyiymiş üstad .. demekki oranlar bildiğimiz oranlardan değil
demekki bir elmanın dörde bölündüğünü düşünelim 4 kişi bir parça yesin toplamda herbir şahıs elmanın yüzde ellisini yerse toplamda elmanın yüzde ikiyüzünü yerki bu durumda elma yendikçe otomatikman iki elma olur

takas çok güzel bir mantık.... öbgz nin izleyici kitlesinin çoğunluğu bayanlar oysa pis yedilinin izleyici kitlesi aynı zamanda maç fanatiğide olabiliyor .. böyle açıklanabilen basit bir mantık

takas çok güzel bir mantık.... öbgz nin izleyici kitlesinin çoğunluğu bayanlar oysa pis yedilinin izleyici kitlesi aynı zamanda maç fanatiğide olabiliyor .. böyle açıklanabilen basit bir mantık

kadınlarda maç izler
zaten maç bittikten sonra başladı pis yedili sorun olmaz