Bence yazının yanlışlığından değil senin dalgınlığından.Sonuçta ben ilk bölüm bugün sandım. Yanlış yazı bana göre![]()
Bence yazının yanlışlığından değil senin dalgınlığından.Sonuçta ben ilk bölüm bugün sandım. Yanlış yazı bana göre![]()
Hayır şuan okurken hâlâ aynısını düşünmekteyimBence yazının yanlışlığından değil senin dalgınlığından.![]()
Ay Yapım'ın 15 yıl önceki dizi tekrarları yeni dizisini geçiyormuş neredeyse, ah nerede eski Ay Yapım.@phoebebuffay @cehennet
Maraşlı TimsTürk halkı Maraşlı'nın kıymetini bilmiyorsa bu Türk halkının kaybıdır.@BARON男爵
Aşk-ı Memnu ve Yaprak Dökümü yanında Ada Masalı, Menajerimi Ara gibilere dizi bile denmez.Ay Yapım'ın 15 yıl önceki dizi tekrarları yeni dizisini geçiyormuş neredeyse, ah nerede eski Ay Yapım.@phoebebuffay @cehennet
Maraşlı Tims![]()
Seyirci de ne yapacağını bilemiyor.Aşk-ı Memnu ve Yaprak Dökümü yanında Ada Masalı, Menajerimi Ara gibilere dizi bile denmez.
YD dün daha yüksek almıştı ama. Finalinin daha düşük almasına şaşırdım.![]()
Ada Masalı'nı kast etmiştim.Türk halkı Maraşlı'nın kıymetini bilmiyorsa bu Türk halkının kaybıdır.@BARON男爵