Ayşe yazmayı unutmuşum. Evet Ayşenur diyecektim zaten.Nur ve ben😱 Ben Ayşenur olurdum![]()
Ayşe yazmayı unutmuşum. Evet Ayşenur diyecektim zaten.Nur ve ben😱 Ben Ayşenur olurdum![]()
O aptal kıza mı uygun gördün beni![]()
Özlem idolümdü ya. 😎 O sezon bizim forumun yansımasıydı zaten eşleşmeleri harika yapmışsın.![]()
Hatta söylerken de eline bir dondurma verelim yalasın sahne şovu olarak yani.@denizz19
Ben elimdeki dondurmayı yalarken siz de benim dondurmamdan yalayabilirsinizHatta söylerken de eline bir dondurma verelim yalasın sahne şovu olarak yani.@denizz19
Hani evde değildin sen, milletimizi kandırmaya utanmıyor musun Gülben.![]()
Bana dokunur anam @sokak sanati alışkındır ona verebilirsin senin dondurmanı.Ben elimdeki dondurmayı yalarken siz de benim dondurmamdan yalayabilirsinizCanınız çekmesin
![]()
Aklıma direkt sen geldin Buğra'nın tüyleri kabarmıştır dedim hemen.Tekrarına bakıyorum gördüm ürün yerleştirmeleri.![]()
Bana dokunur anam @sokak sanati alışkındır ona verebilirsin senin dondurmanı.![]()
Şekerim var yiyemem sana afiyet olsun.Ayşegül'in o koca ağzı ile sever bence sen önden buyur![]()
Şekerim var yiyemem sana afiyet olsun.![]()
Anam ben bile biliyorum tadını bütün gün senin kuşunu konuşuyoruz forumda.Tadını nerden biliyorsun @mrt-06![]()
Bakalım forumun reytingli isimleri televizyon reytinginde ne yapacak? Sonuçları merakla bekliyorum@sokak sanati @mrt-06
Senin göründüğün kısımlarda kesin reyting düşer. Gümüş sörfcü olarak ben ve kitlem izler filmi![]()
Cici reytingler alacaz tabikide ayollBu Tarz Benim gibi bir iş olsa rekor kırardık ben Ayşegül @sokak sanati Nur olurdu. Kavga ederdik en az 30 share.![]()
Aklıma direkt sen geldin Buğra'nın tüyleri kabarmıştır dedim hemen.![]()