Ayşe yazmayı unutmuşum. Evet Ayşenur diyecektim zaten.Nur ve ben😱 Ben Ayşenur olurdum
Ayşe yazmayı unutmuşum. Evet Ayşenur diyecektim zaten.Nur ve ben😱 Ben Ayşenur olurdum
O aptal kıza mı uygun gördün beni
Özlem idolümdü ya. 😎 O sezon bizim forumun yansımasıydı zaten eşleşmeleri harika yapmışsın.
Hatta söylerken de eline bir dondurma verelim yalasın sahne şovu olarak yani.@denizz19
Ben elimdeki dondurmayı yalarken siz de benim dondurmamdan yalayabilirsinizHatta söylerken de eline bir dondurma verelim yalasın sahne şovu olarak yani.@denizz19
Hani evde değildin sen, milletimizi kandırmaya utanmıyor musun Gülben.
Bana dokunur anam @sokak sanati alışkındır ona verebilirsin senin dondurmanı.Ben elimdeki dondurmayı yalarken siz de benim dondurmamdan yalayabilirsinizCanınız çekmesin
Aklıma direkt sen geldin Buğra'nın tüyleri kabarmıştır dedim hemen.Tekrarına bakıyorum gördüm ürün yerleştirmeleri.
Bana dokunur anam @sokak sanati alışkındır ona verebilirsin senin dondurmanı.
Şekerim var yiyemem sana afiyet olsun.Ayşegül'in o koca ağzı ile sever bence sen önden buyur
Şekerim var yiyemem sana afiyet olsun.
Anam ben bile biliyorum tadını bütün gün senin kuşunu konuşuyoruz forumda.Tadını nerden biliyorsun @mrt-06
Bakalım forumun reytingli isimleri televizyon reytinginde ne yapacak? Sonuçları merakla bekliyorum@sokak sanati @mrt-06
Senin göründüğün kısımlarda kesin reyting düşer. Gümüş sörfcü olarak ben ve kitlem izler filmi
Cici reytingler alacaz tabikide ayollBu Tarz Benim gibi bir iş olsa rekor kırardık ben Ayşegül @sokak sanati Nur olurdu. Kavga ederdik en az 30 share.
Aklıma direkt sen geldin Buğra'nın tüyleri kabarmıştır dedim hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?