Damien Duff
Favori Üye
fragmanı gördünmü tanıdık bir sahne var demi @denizz19Arka Sokaklar Çarşamba olsa gün 2.si olur çok rahat
fragmanı gördünmü tanıdık bir sahne var demi @denizz19Arka Sokaklar Çarşamba olsa gün 2.si olur çok rahat
nasıl dönsün arada 2 saat fark var beyaz showu saat 2 ye atsınlar sihirli annemin tekrarı işe yararÖlene Kadar'ın tekrarı listeye girememiş bile Neyseki 300+ bini aşmış youtuba. Yeni dizi olmasına 2 güne rağmen iyi rakamlar.
Beyaz Show'da idare reyting mi alıyor ne? Hiç eğlenceli filan değil artık. Canlı yayına dönse keşke
kiralık aşk finale 1 adım kala tekrar toparlanmıs totel tekrar 4 olmus ab 5 reytingi geçmiş çok iyi reytinglerle final yapıyoruz2.bölümde düşer bile dememiştim bu sezon 2.bölümde düşen dizi yok dmeiştim hepsi senin hayal gücün
arka sokaklara helal olsun tns olmasa 15-16 dır bu reyting 11 değil kösemin reytingi de mükemmel kösemin tns reytingini görmek isteyen tabloda yazan rakamda virgülü 1 sağa kaydırın yani: 1.59 yerine 15.9 reyting aslıonda @Çiğdem- @mrt-06 @Aserat @cookies @vadikızı @destere
Döneceklermiş 1 aya zaten canlı yayına.Ölene Kadar'ın tekrarı listeye girememiş bile Neyseki 300+ bini aşmış youtuba. Yeni dizi olmasına 2 güne rağmen iyi rakamlar.
Beyaz Show'da idare reyting mi alıyor ne? Hiç eğlenceli filan değil artık. Canlı yayına dönse keşke
o zaman saat 1 de yayınlanır yurt dışında olucaksa halaDöneceklermiş 1 aya zaten canlı yayına.
Hayır normale döncekmiş her şey 23.30 da imiş artık ( olunca 1ayiçinde işte )o zaman saat 1 de yayınlanır yurt dışında olucaksa hala
ayşe çelik olayından sonra kabul etmezHayır normale döncekmiş her şey 23.30 da imiş artık ( olunca 1ayiçinde işte )
virgülü nurgüle monte etsende değişen bişey yok ortada diplerde sürünüyorsunuz işte2.bölümde düşer bile dememiştim bu sezon 2.bölümde düşen dizi yok dmeiştim hepsi senin hayal gücün
arka sokaklara helal olsun tns olmasa 15-16 dır bu reyting 11 değil kösemin reytingi de mükemmel kösemin tns reytingini görmek isteyen tabloda yazan rakamda virgülü 1 sağa kaydırın yani: 1.59 yerine 15.9 reyting aslıonda @Çiğdem- @mrt-06 @Aserat @cookies @vadikızı @destere
bir senaryomun fragmanına bakarmısın @desterevirgülü nurgüle monte esende değişen bişey yok ortada diplerde sürünüyorsunuz işte