13 Ocak 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

00:30 - 00:45 #sbt #reyting'leri 1) ATV: 2.71 2) STAR: 2.45 3) SHOW: 1.92

Karadayı totalde büyük fark atmış O Ses'e,ab'de kıl payıyla zirvede yer almışız,12.52'yi geçsek iyiydi ama buna da şükür diğer yapımlarda yüksek reyting almışlar,Arkadaşım Hoşgeldin'in tekrarı 4 reyting almış..

Totalde önceki rekorumuz 12.25 ab'de 12.52'ydi.

BUGUNUN SARAYLISI (TKR-GECE) 15 share yaklaşmış @Forumdash

Son düzenleme:
Karadayı ya büyük tebrikler. Totalde rakibi ile arasındaki farkı açmış, AB grubunda da baya fark yapmış.
Arkadaşım Hoşgeldin tekrar bölümüyle epey iyi gitmiş. İki grupta da ilk 10'a girerek Kanal D'yi bugünde kurtarmış.
Beni Böyle Sev Totalde vasat, AB de düşüş söz konusu ama kanalını idare ediyor bu zorlu günde.
Asayiş BerkKemal 2-3 haftaya yayından kaldırılır. Dün yarım saat izlemek yetti vasatında vasatı. Totalde yine 2 reyting almış şaşırdım doğrusu.
Günlük diziler 'şov' yapmış. Beni Affet gerçekten güzel dizi bu oranları hak ediyor AB grubunda döktürmüş.
Deniz Yıldızı aslında 4 reytingden aşa almaz ama kanal diziye 20.00'de reklam vererek izleyicisini dağıtıyor. Mesela cuma günü 5 reytingi devirmişti...
Totalde Kanal D ana haber, AB de Star ana haber en çok izlenen haber bülteni olmayı başarmışlar. Esra Erol'la ve Fox ana haber de dikkat çekmişler.

Karadayi her iki gruptada birinci tebrikler totalde farki acmis :)
Arkadasim hosgeldin in tekrari iyi gitmis :)

Karadayi her iki grupta da 12 reyting, harika, yalniz 30 share'i bir turlu goremedik gitti. KMOI ozellikle AB grubunda cok iyi gidiyor. Beni boyle sev gayet iyi devam ediyor. Beni affet AB'de 6 reyting, mukemmel sonuc. Arkadasim hos geldin tekrariyla guzel oranlar almis, Kayip AB grubunda yukselmis. Kanal d'nin gunduz kusagi yine harika, ozellikle evim sahane cok iyi gidiyor. Haberlerde fatih portakal totalde sadece kanal d'ye, AB'de sadece star'a gecilmis. Asayis berkkemal totalde 32.ci olmus 2 reyting 5 share, daha kotu bir sonuc bekliyordum ama yinede iyi sayilir... pis 7'linin yeni gununu dusunmeye baslamistir artik show... :)