20 dakıkailk diziler tutmuyor artık )) dizinin senaryosu dökülüyor. Ay yapım eskiden atv yi kadirdirdi tutmayan işlerini atvye kakalardi şimdi stari kafalıyorlar ))))
İntikamin tekrariyla 20 dakikanin tekrari arasindaki fark bayyaaa fazla..
acun pazarlari ab'de en az 13 -14 alirken 10'da kalabilmis bu hafta.
bu hafta yükselise geçerse senaryo düzeldi demi 20 dakika salı açıgını kapatti starın hergün dolu artık
prime time en çok izlenilen kanal bu hep böle devam edicek gibi salı ve persembeleri bostu eskiden simdi dolu
hacı baştan beri diyorum senaryo dökülüyor diye ikinci bölüm.senaryo olarak tam fıyaskoydu. hacı geçen hafta dila yükselecek dediğimde niye itiraz etmedin )))
star tv nin salı ve perşembe başarısı için henüz erken gibi...acun perşembe ikinciliği kesine yakın oranla alırda salı 20 dakika için aynı şeyleri söylemek pek mümkün değil...d kanal ile atv daha şanslı bu gece....:up:
starın asıl coşacağı ay şubatta...gs ile fenerin 2 maçı var rövanşlı...gs maçının ikisinide salıya denk getirirse fener maçıda iyi oran alırsa yaşatır starı...muhteşemde iyi yükseliyor...dilada fena değil...acunda güçleniyor gibi...star asıl patlamayı şubata saklıyor gibi...:Ufimlerden 2 reyting alacagına acun 9 reyting 20 dakika 5 reyting alirsin zaten prime time fark atiyorsun bu ikisi olmadigi halde oldugu zaman ikiye katlarsin rakibini
fimlerden 2 reyting alacagına acun 9 reyting 20 dakika 5 reyting alirsin zaten prime time fark atiyorsun bu ikisi olmadigi halde oldugu zaman ikiye katlarsin rakibini
salı günleri star 4-5 reyting zaten alıyordu şimdi o kadar bile alamayabilir )))
perşembeyi star kurtarırda acunun elinde o kadar iyi elemanlar kalmadı
starın asıl coşacağı ay şubatta...gs ile fenerin 2 maçı var rövanşlı...gs maçının ikisinide salıya denk getirirse fener maçıda iyi oran alırsa yaşatır starı...muhteşemde iyi yükseliyor...dilada fena değil...acunda güçleniyor gibi...star asıl patlamayı şubata saklıyor gibi...:U
gs maçı dedinde mazi aklıma geldi..hüzünlendim... eski reytinglere bakayım dedim de bir türlü çıkmadı...star iyi reyting almış o juventus maçında....olaylı maçta...40 kusür reyting...biraz şaibede olsa starını seven bu geceki reytingleri bulabilecekmi ...:Usampionligi maçlarının biri salı biri çarşambaya denk gelir . yani gs maçının sadece birini star yayınlayabilir anca
çocuklarin %95 i duruyor sorun yok intikami geçsin yeter
hafta sonlari belli özeti ikinci
gs maçı dedinde mazi aklıma geldi..hüzünlendim... eski reytinglere bakayım dedim de bir türlü çıkmadı...star iyi reyting almış o juventus maçında....olaylı maçta...40 kusür reyting...biraz şaibede olsa starını seven bu geceki reytingleri bulabilecekmi ...:U
İntikam yst'ye fark atti zaten senin goklere sigdiramadigin ab'de intikamin az kalsin ozrti geciyomus ab'de yst'yi )