+18 yazmalilar bence de. +13 kalkinca ne olacak anlayamadim. Reytingi orada yazilan yaziya gore mi. Cocuklara gore olmadigi acik.1.erkek 1.kadın +13 ıfadesı kalkmalı bence oranları daha cok artar 5.reytıng gecmış
HDE bu hafta hareketlendi, ama Yalan Dunyanin ilk haftasi olmasindan dolayi cok izleyici kaptirmis. Neden agir dram izleyen insanlar bir anda sitcom'a doner onuda anlamis degilim... Birde feriha hic izleyici kaybetmedi, cok sasirtici geldi, yani HDE gibi bir dizinin izleyicisi sitcom'a giderken, feriha gibi genclik dizisinin izleyicisi sabit kaliyor. Bu denekler bir garipmishaftaya totalde HDE'un zirveyi geri alacagini dusunuyorum, zaten dizinin 5-6 ve 7 bolumlerini yazan senarist kovulmus, iyikide yollamislar, diziye hareket geldi, artik yukselis baslar. Fakat A/B'de zirveyi alamaz bence, cunku A/B izleyicilerine pek hitap etmiyor bence.
adı üstünde tahmin yapıyorum bişeye dayanması gerekmez.ben sana yorum yapma dedim mi ? bi tahmin yapıyorsun neye dayanarak bunu diyorsun izledin beğenmedin mi 2.bölüm tanıtımını mı beğenmedin bunlar gibi anlamadıysan daha örnek vereyim...
HDE bu hafta hareketlendi, ama Yalan Dunyanin ilk haftasi olmasindan dolayi cok izleyici kaptirmis. Neden agir dram izleyen insanlar bir anda sitcom'a doner onuda anlamis degilim... Birde feriha hic izleyici kaybetmedi, cok sasirtici geldi, yani HDE gibi bir dizinin izleyicisi sitcom'a giderken, feriha gibi genclik dizisinin izleyicisi sabit kaliyor. Bu denekler bir garipmishaftaya totalde HDE'un zirveyi geri alacagini dusunuyorum, zaten dizinin 5-6 ve 7 bolumlerini yazan senarist kovulmus, iyikide yollamislar, diziye hareket geldi, artik yukselis baslar. Fakat A/B'de zirveyi alamaz bence, cunku A/B izleyicilerine pek hitap etmiyor bence.
iyi yapmışlar dizinin reytinglerinin düşmesinin nedeni 2-3 bölüm temponun çok düşmesi olmasıydı bu bölümle tempo yükseldi ve diğer bölüm fragmanı süper gözüküyo totalde zirveyi alır gibi
bence sonuç normal dizi öyle bi tempoylayla başladıki son 2-3 bölüm gerçekten çok çok yavaş ilerliyodu ve konu yoktu ortada ama bu bölümle herşeyi toparladılar ve birçok konu var şuan.fragmanı izlediysen bu bölüm şahane gözüküyoBende senin gibi dusunuyorum, tabi biz SBT ye gore yorum yapiyoruz, belki resmi sirket olsa HDE lider cikacaksonucta birkac haftada yari yariya izleyici kaybetti, buda bana cok normal gelmiyor?
bence sonuç normal dizi öyle bi tempoylayla başladıki son 2-3 bölüm gerçekten çok çok yavaş ilerliyodu ve konu yoktu ortada ama bu bölümle herşeyi toparladılar ve birçok konu var şuan.fragmanı izlediysen bu bölüm şahane gözüküyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?