13 Ocak 2012 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yalan Dünya (Kanal D)

Oy: 15 50.0%
  • Kazanmak İçin Bir Dakika (Kanal D)

Oy: 2 6.7%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 5 16.7%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 7 23.3%
  • Hayat Devam Ediyor (ATV)

Oy: 8 26.7%
  • Bir Çocuk Sevdim (Star)

Oy: 4 13.3%
  • Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 6 20.0%
  • Babam İçin (Fox)

Oy: 1 3.3%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    30
  • Anket kapatılmış .
1.erkek 1.kadın +13 ıfadesı kalkmalı bence oranları daha cok artar 5.reytıng gecmış

Yalan Dunya icin sonuclar iyi gitmis gibi. Benim gibi hayat devam ediyordan cok uzak kalan, ferihadan bunalan(ferihaya da baktim sirf gulmek icin) herkes yalan dunyaya kendisini atmis. Ilk bolumun basi biraz yavas ilerledi. Baska amator durumlari vardi fakat ben eglendim. Sirf kadrosundan dolayi izleyebilecegim bir dizi. Diziyi begenmeme ragmen reytinglerine sasirdim dogrusu..

Herkes feriha soyle feriha boyle demis. Arkadas ne cok begeneni var bu dizinin anlamiyorum. Bana cocukca ve basit geliyor. ABde bile aldigi reytingler de cok yuksek. Universiteli guruh da cok izliyor.

HDE bu hafta hareketlendi, ama Yalan Dunyanin ilk haftasi olmasindan dolayi cok izleyici kaptirmis. Neden agir dram izleyen insanlar bir anda sitcom'a doner onuda anlamis degilim... Birde feriha hic izleyici kaybetmedi, cok sasirtici geldi, yani HDE gibi bir dizinin izleyicisi sitcom'a giderken, feriha gibi genclik dizisinin izleyicisi sabit kaliyor. Bu denekler bir garipmis
haftaya totalde HDE'un zirveyi geri alacagini dusunuyorum, zaten dizinin 5-6 ve 7 bolumlerini yazan senarist kovulmus, iyikide yollamislar, diziye hareket geldi, artik yukselis baslar. Fakat A/B'de zirveyi alamaz bence, cunku A/B izleyicilerine pek hitap etmiyor bence.

HDEnin bu kadar dusmesini kimse beklemiyordu sanirim. ABde yuksek reyting almamasi bekleniyordu ama bu da abarti oldu. Ferihanin izleyici kitlesi ya cok sadik cikti ya da Yalan Dunya olmasaydi patlama yapardi tahminim. Yalan Dunya olmasaydi ABde HDE 10(+3) Feriha 13(+3) gibi birsey olurdu.

Günün Kazananları: »Yalan Dünya«, »Bir Erkek Bir Kadın« ve »Adını Feriha Koydum«
Günün Kaybedenleri: »Bir Çocuk Sevdim« ve »Beyaz Show«

Çoğu kişi Adını Feriha Koydum dizisine övgülerini beyan ediyorlar ya ben biraz şaşırıyorum açıkçası. Nasıl sevginize layık olmayı başarabildiklerini merak ediyorum. Tutkulu bir aşk gibi sanki, bu nedenle hataları, hoşunuza gitmeyen senaryoları vs. de kabul edebiliyorsunuz sanırım. Ne diyelim mutluluklar !

Yalan Dünya ile ilgili bir not daha... Ancak şimdi aklıma geldi. Dün Kanal D Yalan Dünya'nın twitter'da patlayacağını hesap ederek #yalandunya etiketini ekranda ara ara gösterdi. Dizinin SBT reytingleri sönse bile sosyal medya reytingleri daha uzun süre yüksek olacak gibi.

ben sana yorum yapma dedim mi ? bi tahmin yapıyorsun neye dayanarak bunu diyorsun izledin beğenmedin mi 2.bölüm tanıtımını mı beğenmedin bunlar gibi anlamadıysan daha örnek vereyim...
adı üstünde tahmin yapıyorum bişeye dayanması gerekmez.

iyi yapmışlar dizinin reytinglerinin düşmesinin nedeni 2-3 bölüm temponun çok düşmesi olmasıydı bu bölümle tempo yükseldi ve diğer bölüm fragmanı süper gözüküyo totalde zirveyi alır gibi

Dizi güçlü rakiplerine ragmen TRT 1'e göre iyi sayilabilecek reytinge ulasmis:

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD]37[/TD]
[TD]KÜÇÜK HANIMEFENDİ[/TD]
[TD]TRT 1[/TD]
[TD]01:21:05[/TD]
[TD]2,06[/TD]
[TD]5,06[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bende senin gibi dusunuyorum, tabi biz SBT ye gore yorum yapiyoruz, belki resmi sirket olsa HDE lider cikacak
sonucta birkac haftada yari yariya izleyici kaybetti, buda bana cok normal gelmiyor?

Bende senin gibi dusunuyorum, tabi biz SBT ye gore yorum yapiyoruz, belki resmi sirket olsa HDE lider cikacak
sonucta birkac haftada yari yariya izleyici kaybetti, buda bana cok normal gelmiyor?
bence sonuç normal dizi öyle bi tempoylayla başladıki son 2-3 bölüm gerçekten çok çok yavaş ilerliyodu ve konu yoktu ortada ama bu bölümle herşeyi toparladılar ve birçok konu var şuan.fragmanı izlediysen bu bölüm şahane gözüküyo

afk gittikçe saçmalıyor karınca hızında giden dizi 2 haftada hareketlendi en önemli kozlarını oynadılar zaten 2 bölüme düşüşe geçer. yalan dünya totalde beklediğim gibi almış reyting ab de çok fazla tıpkı avrupa yakası gibi zaten baya benziyolar. bir çocuk sevdim de bu seviyede devam eder konusu çok sıradan. kısacASI cuma akşamı rekabetin en çok olduğu ama kalitenin olmadığı bi gün

Yeni bolum fragmani izledim, dedigin gibi cok hareketli
diziler icinde en genis hikaye HDE zaten, ailenin hepsinin ayri hikayeleri var, dizi bir kisi uzerinden gitmiyor. Onumuzdeki bolumler ortalik fena karisacak