13 Nisan 2025 Pazar Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Teşkilat - 139. Bölüm | TRT 1

• Survivor 2025 All Star - Gönüllüler | TV8

• Şakir Paşa Ailesi: Mucizeler ve Skandallar - 12. Bölüm | NOW

• Deha - 26. Bölüm | Show TV

• Çok Güzel Hareketler 2 - 198. Bölüm | Star TV

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• TV İzlemeyeceğim/İzlemedim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

mesmeso

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
11,109
Puanı
860
1716390341161-png.127045

4-x1ij.jpg

8-fagt-1200x558.jpg

screenshot-3-re1k-1200x525.jpg

1715241908945-png.126797

AB ve ABC1 kesim TOTAL göre farklı olduğu için buda ratinglere yansımış Teşkilatda. Tepki düşüşü gözlenmiş anlaşılan.

• Aynen
Reactions: Royal_Highness
Şakir Paşa baya iyi yükselmiş. Haftaya 5 reytingi geçecektir bölüm çok güzeldi, herkes sevmiş.

• Beğendim
Reactions: Royal_Highness
AB ve ABC1 kesim TOTAL göre farklı olduğu için buda ratinglere yansımış Teşkilatda. Tepki düşüşü gözlenmiş anlaşılan.
Geçen hafta diziler yoktu karar sonrası uçtu o reytingler düşmüş ilerleyen bölümlerde daha bir görürüz net.

Seyiricisi Şakir Paşa: Mucizeler ve Skandallar dizisini özlemiş. Bölüm de güzel olunca 3 kategoride de yüzler gülmüş. Haftaya AB ve ABC1'de 5'i geçer umarım.

Şakir Paşa'm 4.55'e yükselmiş, çok sevindim. Haftaya Total en az 4, AB-ABC1 5 aldığı an sezon finali kararı çıkacaktır. :Z:bhr:
Teşkilat AB'de çok kan kaybetse de halen çok iyi.
Deha çok iyi artmış AB'de ve 3.99 almış. Ama yetersiz.

Survivor 4.56'ya düşmüş, en az 5 almalıydı.

Geçen hafta diziler olmadığı için oranları haliyle fazla yükseldi ve bu hafta diziler dönünce düşüş gayet doğal. Tepki düşüşü diyemeyiz buna.
2 hafta önce rakipler varken olan oranlar ile kıyaslarsak ab düşüş ama diğer iki kategoride yükseliş olmuş. Bir önceki bölüme görede bu haftaki oranlar normaline göre yüksek. Yaz dönemine giriyoruz ve artık dizilerde düşüşler kaçınılmaz olacaktır.

Teşkilat 136. Bölüm
TOTAL : 7,35
AB : 6,81
ABC1 : 8,05
Teşkilat 137. Bölüm
TOTAL : 7,61
AB : 8,20
ABC1 : 8,43

Teşkilata kocaman tebrikler.

Teşkilat düşüş yaşasa da oranları hâlâ çok yüksek

Deha ve Şakir Paşa Ailesi yükselmeyi başarmışlar. Deha bu sezon zaten bitecek ama Şakir Paşa Ailesi’nin yeni sezonu planlandığı için yükselişe devam etmesi önemli

• Aynen
Reactions: TenTen
Geçen hafta diziler olmadığı için oranları haliyle fazla yükseldi ve bu hafta diziler dönünce düşüş gayet doğal. Tepki düşüşü diyemeyiz buna.
2 hafta önce rakipler varken olan oranlar ile kıyaslarsak ab düşüş ama diğer iki kategoride yükseliş olmuş. Bir önceki bölüme görede bu haftaki oranlar normaline göre yüksek. Yaz dönemine giriyoruz ve artık dizilerde düşüşler kaçınılmaz olacaktır.

Teşkilat 136. Bölüm
TOTAL : 7,35
AB : 6,81
ABC1 : 8,05
Teşkilat 137. Bölüm
TOTAL : 7,61
AB : 8,20
ABC1 : 8,43

Teşkilata kocaman tebrikler.
gelmiş yada geçmişini bilmiyorum dizinin..
sadece geçen haftaya göre 2 puandan fazla ab ve abc1 de düşüş görünce öyle yazmak istedim.

tepki verilmediysede oda izleyicinin takdiri,kabullenişidir.

konu siyasi olacağı için daha derine inemeyeceğiz.