13 Nisan 2014 Pazar Reyting Sonuçları

Surv,vor geldikten sonra baya düştü oranlar.:ZTabi kendini yükseltenlerde var.

Survivor yine açık ara gitmiş tebrikler.:D
Güneşi beklerken düştükçe düşüyor sonu hayır olsun bu sezon biter gibi.
O hayat benim sezonun güzel sürprizlerinden hem Ab'de Hem Totalde güzel gidiyor hatta Ağır Ab dizilerini geçecek gibi.

Totalin dibi Küçük Gelin eski günlerini mumla arıyordur.Dizi baya düştü.Ama devam eder.
Galip dün akşam güzeldi.İyide izlenmiş.Tebrikler.:D

Boynu Bükükler'in tekrarı çok iyi gitmiş.Bu dizi bitiyor ama.
Çocuklar Duymasın'da döktürmüş yine.

survivor bu hafta oranlarını arttırarak iki gruptada rahat galibiyet kazanmış 10 reytingi geçerek :)
kg de reytingini yükseltmiş ve 7.7 almış tebrikler diziye
ohb 5 reytingi geçmiş ve 3.olmuş sevindim ab grubundada 4 reytingi geçmiş gbyi geçer yakın zamanda
gb zaten hiç güzel dizi değil ya ne o öyle bi 5dk. dayanamıyorum iyi olmuş bu oranlarla devam eder umarım :T:
galip derviş total 2.9 ab 3.9 alarak iyi gitmiş
Kurt Seyit'e dayanıyorsun da Güneşi Beklerken'e dayanamıyorsun demek. İlginç. :):)

Güneşi Beklerken'i çok uzun zamandır izlemiyorum ama bence düşüşünün sebebini az çok tahmin edebiliyorum. Fragmanlarına denk geldiğim kadarıyla Zeynep - Kerem aşkından çok yan karakterlerin üzerine duruluyor. Bence asıl neden bu.

survivor açık ara fark atmış gene
küçük gelin 7 lere düştü daha da düşecektir
güneşi beklerken adeta çökmüş 3 reytinge yakında yayından kaldırılır

Kurt Seyit ve Şura sanırım listeye girememiş,neden böyle oluyor acaba.

Güneşi Beklerken'i dün sona kadar izlemedim ama özet çok erken bitti ve ben izlediğim kısımlardaki yeni bölümde her 30 dakikadan sonra 15 dakikalık reklama giriyordu.Yani bu kadar sık reklamla düşüş yaşaması çok normal.Diğer bölümlerinde A\B'de yeniden yükseliş yaşayacağını düşünüyorum.
O Hayat Benim totalde çok iyi gitmiş.Dizi güzel ilerliyor.
Survivor ve Küçük Gelin yine iyi gitmiş.
Güldür Güldür Show tekrarı A\B'de çok iyi reyting almış.

Acun bos günde reytingleri toplamis. Diger yapimlar özellikle AB'de kötü gitmis. GB baya düsük artik.

Güneşi Beklerken'in reklam düzeni kötüyse de düşüş normal izlemediğim için sıkıcı ya da sıkıcı değil diyemiyorum ama inşallah toparlanır. Sonuçta eski dizim. :)

Güneşi Beklerken için 2. kavak yelleri haberleri çıkıyordu ama görüldüğü gibi kavak yellerinin yakınından bile geçemez.
Kavak Yelleri şu ana kadar yayınlanmış prime time de en çok bölümü yayınlanan gençlik dizisidir.Tamı tamına 170 bölüm boru değil yani,:)
Ama gb daha 40 bölümden hemen 3 lere 4 lere düştü:D