13 Mayıs 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

acun taktik değiştirmiş cumartesi pazar fazla ciddi oyunlar yok pazartesiye yüklenmiş iyi oyunları pazartesiye koymuş yükselmiş biraz survıvor tebrikler ama en büyük tebrik karadayının harika gidiyor ama ben gine memnun değilim daha fazlasını hakediyo
karadayım

karadayı iyi gitmiş dizinin uzunluğuna ve oalylara bakarsak 2.sezon izleyiciyi tatmin etmeyebilir
survivor o ka oalya rağmen zirveyi alamadıysa işi zor finale kadar zirvede yer alamsı zor artık
yd ab de düşmüş tabi emir in yolu esprisi yyapılırsa böyle olur
yga totalde erken düşmeye başladı finale toparlannsa bari
kmoi iyi gitmiş gene kanalın en iyi işi bence her gün iş yapaıyor

Karadayi'm TOTAL 10 üstü AB 11 üstü aldigi sürece sorun yok bence

Bence herkes sezon finaline kadar izler, eger sezon finali heyecanli ve merak uyandirici bitmezse ikinci sezon düsebilir. Özellikle video'nun altinda 37 begeni alan su yoruma dikkat;

bunlar kaide oluşturmaz,çünkü atv'nin her başarılı işlerine çamur atan insanlar var
neymiş efendim mahkeme salonunda adalet mümkün temelidir yazısının altında kemal atatürk yazısı yazmazmış!
bunlar hep laikçi cephe bilhassa sözcü ve cumhiriyet gazetelerinde çıkıyor.doğan grubuda buradan alıntı yaparak karalamaya devam ediyor

Karadayı tahminlerimde yanılmadım.Survivor total tahminim tutmadı sadece.

karadayı yine zirvede oranları çok iyi acun yanınaa yaklaşamıyo

Aslinda o 37 begeni alan yorum, dizinin ne kadar karismis oldugunu gösteriyor. Yani aslinda dizinin kalitesini. Cünkü ne kadar karismis olaylar ki, senaryo gücü. Yurt disindan tek takip etmeye calistigim gazetedir Sözcü. Gazeteler ile alakasi olmadigini düsünüyorum. Daha cok rakip dizi fanlari ve kanal fanlari tarafindan yapilmis birsey olarak görüyorum.

Bence herkes sezon finaline kadar izler, eger sezon finali heyecanli ve merak uyandirici bitmezse ikinci sezon düsebilir. Özellikle video'nun altinda 37 begeni alan su yoruma dikkat;

Öyle derler ama paşa paşa izlerler meraklanma.

Yoruma göre senarist olayı gereksiz yere karıştırmış heyecan yapmak için ama dizilerin sonu hep bu yüzden olur. Sonunu düşünmeden bir senaryo yazınca çoğu zaman elinde patlar. Durumu kurtarabilen az senarist vardır. Onlardan biri de Karadayı nınki olur inşallah.

Karadayı , bu hafta iki grupta da yükseliş kazanarak zirveyi ele geçirdi.

Survivor , iki grupta da geçen haftaya göre yükseliş kazandı ancak zirveden hala uzakta görünüyor.

Yalan Dünya , iki grupta da reyting kaybına uğradı.Yine de aldığı ab reytingleri çok iyi.

Beni Böyle Sev , son haftalarda yaşadığı düşüşüne bu haftada devam etti ve ab reytinglerinde de düşüş yaşadı.

Karadayı'na tebrikler
Sbt reytinglerine bi gıdım bile inanmıyordum akşam.Mahkeme sahnesi Mahir vs Savcı kovalamacasinda en yüksek aldığını bile almıştır Tns'de
Survivor'in özetini akşam izleyek bakalım

@Via mobile

herkes düşecelkböyle uzun karmaşık giderse diyo ama ben tam tersini düşünüyorum tabi düşme ihtimali var ama ben yükselceğini tahmin ediyorum inş da öyle olur

Moderatörün son düzenlenenleri:

Insallah öyle olur, lakin ayni düsüncelere sahip birisiydim mesela Ezel izlerken. Gerci benim icin Ezel'in ikinci sezonuda iyiydi, ama reytingleri düstü. Umarim Karadayi öyle olmaz. Senaryo suan icin bir yere variyor; Nazif Kara asilacak. Öyle yada böyle asilacak. Karadayi gercekleri ortaya cikarmak icin ikinci sezonda ugrasacak, ama hersey ortaya ciktiginda is isten gecmis olabilir Feride icin...

ilk sözcü gazetesinde başladı bu kemal atatürk yazısının mahkeme salonunda yazmadığına dair haberler
ay yapımda açıklama yaptı,babam hergün sözcü gazetesi okur dikkat ettim tezkip bile yayınlamadılar.

Herkes yanilabilir
Sözcü Atatürk'cü bir gazete oldugu icin gündeme getirdi, ay yapim aciklamasini yapti. Olay bitti

Ama dizi anlatıldığına göre aşırı derecede nazif kara davası üzerinde duruyor.. Bence buna ek 2 ana konu daha üzerinde temellendirilmesi lazım ki izleyici aynı konunun uzamasından sıkılmasın. Benim fikrim bu şekilde.. Ve seneye durgunlaşırsa kesinlikle düşer, büyük tempodan sonra durgunluğu her izleyici sineye çekemez. Öbgzk'de olduğu gibi ki şuan tns nin durgun dizilere hiçbir affı yok reytinglerde.

Bende böyle düsünüyorum; Dizinin suan iki temel unsuru var; birincisi Nazif Kara davasi ve Mahir'in babasi icin verdigi mücadele. Ikincisi ise Salih'e baglanip Mahir Kara'nin ortaya cikmasiyla yikilan bir Hakime. Zaten dün aksam da bunu gösterdiler zira iki tane dava oldu. Biri Nazif Kara davasi, digeri Avukat olarak herkesi aldatan Mahir Kara'nin davasi. Ama eger ki Nazif Kara asilir ve Mahir Kara önümüzdeki sezon intikam icin savasmazsa dizi durgunlasarak izleyici kaybedebilir. Ki bu durum Ezel ile esit sayilir.. ama umarim senaristler ayni hataya düsmezler.

kenanın son 3 dizisi ilk sezon izleyiciyi hayran bırakıyor 2.sezon bir düşüş oluyor ezelde flashbacklerle izletyciyi kaçırdılar ve senaryo ilk seozndan farklı yöne kaydı.acı hayatta 2.seozn ilk sezonki hesaplaşma kayboldu aşk olaylarına girdiler daha çok
ezelle karadayı arasındaki ana karakterler oalrak benzerlik var ezelde kkötü savcı yoktu burada cengiz yok

Herkes yanilabilir
Sözcü Atatürk'cü bir gazete oldugu icin gündeme getirdi, ay yapim aciklamasini yapti. Olay bitti

ben haksızlığa karşıyım arkadaş,bu haber üzerine kelebekten cengiz semercioğlu hemen haberin üstüne atladı medyatavasında bu olayı ısıtıp ısıtıp gündemde tuttu.sonra ne oldu hatırlayalım twitter'da karadayı ve atv'yi kınıyoruz hastagı trending topic oldu.