13 Mayıs 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

geçen hafta 21-23 arası karadayı 5 anlıkta öndeymiş bu hafta 2 sbt düşme var gibi tns de nolacak bakalım :)

feride mahiri ihbar ediyor haftaya fragmanda.iki sevgilinin arasına büyük yaralar açar bu olay

karadayının ikinci sezonunun ezel gibi olmasını bekleyen kıskanç çekemezler avuçlarını yalasınlar

mahirin kabadayıya dönüşmesini izlicez daha,asıl aksiyon bölümleri ikinci sezonda
avcumuzu da yalarız temizdir çok şükür
doğru ezel kadar düşmez ezel yeeni bir işti karadayı da bir yenilik yok klsikleşen işi sever halkımız
ama senaryonun düşeceğini son cümleyle kendin söyledin :D

Dün aksam Telefondan canli bir sekilde Survivor izlerken TV den de Karadayi yi izledim :) ikiside nefes kesti! Total de Survivor AB de Karadayi zirvede olur diyorum

survivorun oyunu muhteşemdi , @Fks14 gönüllüler haketti dioyosun ama yavaş çekimde herşey ortadaydı acun doğruları söyledi cengiz ve hilmicemde cengiz önce koydu diğerleride dediği gibi beraberdi akşam çok sevindim ünlüler kazanınca doğukan süper yarıştı geçemedi kimse reytinglerde SBTde zirvede ab karadyı zirvede bakalım TNS nasıl gelecek

Karadayi'm birinci olmus yine :D Ayrica dizi TOTAL'de yeni rekorunu elde etti 10.36 reyting ile :)

Yalniz önümüzdeki bölümlerde ciddi oranda düsüs beklenebilir, zira fragmanin altinda yorumlara ve fragmanin aldigi dislike sayisina bakilirsa kimse memnun degil gidisattan.

batıl inançlara inanmam ama bu saatde uykumu bölüm uyanıp reytinglere baktığımda hep birinci oluyoruz.
aslında bugün çok yorgunum uyumam lazım ama dün sbt reytinglerini görünce gözüm korktu,kalkma ihtiyacı hissettim.
diğer günler para versniz kalkmam

Karadayi'm birinci olmus yine :D Ayrica dizi TOTAL'de yeni rekorunu elde etti 10.36 reyting ile :)

Yalniz önümüzdeki bölümlerde ciddi oranda düsüs beklenebilir, zira fragmanin altinda yorumlara ve fragmanin aldigi dislike sayisina bakilirsa kimse memnun degil gidisattan.

Artar bile bak gör :d Küfreder küfreder izlerler :d

tnsde karadyı total 10.3 reyting ab 11 reytingi geçerek zirvede tebrikler , survivor total 8.3 ab 8.55 reyting alarak yükselmiş zaten oyun çok iyidi :)

Artar bile bak gör :d Küfreder küfreder izlerler :d

Bence herkes sezon finaline kadar izler, eger sezon finali heyecanli ve merak uyandirici bitmezse ikinci sezon düsebilir. Özellikle video'nun altinda 37 begeni alan su yoruma dikkat;

İHBARCI FERİDE TECAVUZCU TURGUT ZAVALLI MAHİR GARİBAN NAZİF TERKEDİLMİŞ Bİ KENARA İTİLMİŞ DALYAN, NE ROL OYNAYACAĞINI BİLMEYEN GEREKSİZ ORHAN, TECAVUZ MAĞDURU AYTEN , KANKARDEŞLERİNİ VURAN NECDET İŞSİZ BAKANBEY HUKUKTAN ANLAMAYAN DAVANIN YENİ SAVCISI HİPOGRAT YEMİNİNİ ETMEDEN DOKTOR OLAN BAŞHEKİM. NANKÖR KADER HANIM, DİZİNİN SENARİSTLERİ SİZİ KOVUYORUM :))) AY YAPIM CI

Tns de karadayı iyi durumda. Dediğim gibi ab'de yükselmiş. :dSurvivor da iki grupta yükseliş yaşamış.:)Yalan d her iki grupta düşmüş.