Züğürt tesellisi.Dizi eğer normal bir dönemde başlasaydı şu an 6-7 reyting alıyor olacaktı, geçte olsa hak ettiği oranları almasını görmek sevindirici.
Züğürt tesellisi.Dizi eğer normal bir dönemde başlasaydı şu an 6-7 reyting alıyor olacaktı, geçte olsa hak ettiği oranları almasını görmek sevindirici.
Burada bileti kesen ben olduğum için sen kendini kolla.
Annem izliyor inatlaCanım Annem, Tuzak'tan daha iyi sonuçlar alıyor resmen.
Haftalık dizi reytinglerini açar mısın artıkGeçen haftaki şoktan sonra tüm diziler toparlanmış ama hala eski reytinglerinden uzaklar. Elma için 7. sezon planı varsa bence artık vazgeçilmiştir. Eda Ece ve Şevval Sam'ın duaları sonunda kabul oluyorsa demek.
Ömer perşembe yayınlanıp 6-7 reyting alan bölümünden sonra bir daha o oranları göremedi. Diziyi seviyorum ama hikaye Ömer-Gamze-Süreyya üçgeninde ilerlediği için sanırım insanlar biraz sıkılmaya başladı. Bu nedenle 2. sezonda yoldan çıkmaması için haziranda yapılacak bir final yerinde olur.
Veda Mektubu geçen hafta kötü zamana denk gelmişti ama bu hafta umut verici şekilde toparlanmış. Gül Oğuz 3 reytinge bu kadar coşuyorsa daha yüksek reyting alsa neler yapardı kim bilir.
Bir Küçük Gün Işığı'nın sezon sonunda final yapacağı kesin ama Alparslan hala 7 küsür alırken TRT kolay bitirmek ister mi emin değilim.
Fırsatı kaçırmiyorsun körükçü başıHaftalık dizi reytinglerini açar mısın artık
Bu hafta benim "show"um var.Fırsatı kaçırmiyorsun körükçü başı
Geçen haftaki şoktan sonra tüm diziler toparlanmış ama hala eski reytinglerinden uzaklar. Elma için 7. sezon planı varsa bence artık vazgeçilmiştir. Eda Ece ve Şevval Sam'ın duaları sonunda kabul oluyorsa demek.
Ömer perşembe yayınlanıp 6-7 reyting alan bölümünden sonra bir daha o oranları göremedi. Diziyi seviyorum ama hikaye Ömer-Gamze-Süreyya üçgeninde ilerlediği için sanırım insanlar biraz sıkılmaya başladı. Bu nedenle 2. sezonda yoldan çıkmaması için haziranda yapılacak bir final yerinde olur.
Veda Mektubu geçen hafta kötü zamana denk gelmişti ama bu hafta umut verici şekilde toparlanmış. Gül Oğuz 3 reytinge bu kadar coşuyorsa daha yüksek reyting alsa neler yapardı kim bilir.
Bir Küçük Gün Işığı'nın sezon sonunda final yapacağı kesin ama Alparslan hala 7 küsür alırken TRT kolay bitirmek ister mi emin değilim.
Annem izliyor inatla
Fırsatı kaçırmiyorsun körükçü başı
Geniş açıdan bakın azıcık vizyonsuz lar. Ss @Alos @Dosi @Angelica @MasacRE @DarkLegenD @ozmoturk @cookiesBu hafta benim "show"um var.
Aile, KŞ denen rezil dizi bir de GG var. GHBG reytinglerini takip etmiyorum ama iyi gibi.Bu hafta benim "show"um var.
G ile başlayan 2 dizi de adım adım finale gidiyorAile, KŞ denen rezil dizi bir de GG var. GHBG reytinglerini takip etmiyorum ama iyi gibi.
Dört harfli olan beni enterese etmiyor, iki ye birşey olmasın.G ile başlayan 2 dizi de adım adım finale gidiyor
KŞ'ye rezil demene.Dört harfli olan beni enterese etmiyor, iki ye birşey olmasın.@Aserat ,neye bozuldu?
Yanıtlayıp kaçmak (forumdan çıkış yapmak) yok.Sen bu diziye zamanında ağır eleştiriler getirmemiş miydin?Şimdi ne değişti?KŞ'ye rezil demene.
Twitter’da aynı minvalde yorumlar var.Ömer-Süreyya ilişkisinde Ömer’in tutumu eleştiri oklarına sebep oldu.Ömer perşembe yayınlanıp 6-7 reyting alan bölümünden sonra bir daha o oranları göremedi. Diziyi seviyorum ama hikaye Ömer-Gamze-Süreyya üçgeninde ilerlediği için sanırım insanlar biraz sıkılmaya başladı. Bu nedenle 2. sezonda yoldan çıkmaması için haziranda yapılacak bir final yerinde olur.
Merak edip izledim ve düşündüğüm gibi olmadığını gördüm başka soru.Yanıtlayıp kaçmak (forumdan çıkış yapmak) yok.Sen bu diziye zamanında ağır eleştiriler getirmemiş miydin?Şimdi ne değişti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?