Bende yarı doktor sayılırım aşkolsun destere 😵
pardon seni unutmuşum
forumda onca doktor var bir tane baytar yok
mesela forumda bir baytar olsaydı @xemrexxx de bedavadan muayene imkanı bulurdu
Bende yarı doktor sayılırım aşkolsun destere 😵
Tamam söz lan.Sen gel ben bedavaya seni tedavi ederim 😉ygs deki puanına bakılırsa radyo bölümünü kazanma ihtimalin var ama televizyon kısmı biraz zor)
umarım kazanırsın ondan sonra forumun doktor kadrosuda genişler şimdiden üç doktor varyalnız forumdakileri bedava muayene edeceksin şimdiden bunun sözünü veriyorsan kazanman için dua edelim aksi bir durumda dua falan bekleme
@Dr.Who @Dr. Sabahat @Dr.Shehla
bir doktorumuz daha vardı @şirin diye o sanırım parayı vurdu amerikaya falan yerleşti artık foruma uğramıyor)
hele bir doktor olda sonra çağır ama diplomayı aldıktan sonra şöyle bir iki yıllık deneme yap başkaları üzerinden daha sonra ben geleyim muayeneye ilk kobayın olmak istememTamam söz lan.Sen gel ben bedavaya seni tedavi ederim 😉
Sorry, not getting it [emoji45]ygs deki puanına bakılırsa radyo bölümünü kazanma ihtimalin var ama televizyon kısmı biraz zor)
umarım kazanırsın ondan sonra forumun doktor kadrosuda genişler şimdiden üç doktor varyalnız forumdakileri bedava muayene edeceksin şimdiden bunun sözünü veriyorsan kazanman için dua edelim aksi bir durumda dua falan bekleme
@Dr.Who @Dr. Sabahat @Dr.Shehla
bir doktorumuz daha vardı @şirin diye o sanırım parayı vurdu amerikaya falan yerleşti artık foruma uğramıyor)
Who can come? And where to come?Tamam söz lan.Sen gel ben bedavaya seni tedavi ederim 😉
There are many doctor in our forum ? I counted the namesSorry, not getting it [emoji45]
Ok gThere are many doctor in our forum ? I counted the names
Ok gwho is Dr.Who? From where he is
Ok handsome man [emoji23] [emoji23] [emoji12]he is from turkey
benimle halvete girmek istiyormuş birde kalp işareti yapıp öpücük yollamış banaaa ne demiş ben pek birşey anlayamıyorum vlla
Hahaha point scoring [emoji23]@Çiğdem- gördün mü? kız bana ne dedi)
Hahaha I am sure this someone is not me [emoji23]benimle halvete girmek istiyormuş birde kalp işareti yapıp öpücük yollamış bana
aaa bu gerçekten asılıyormu sana @xemrexxx gelince bir tercüme etsin bakalımbenimle halvete girmek istiyormuş birde kalp işareti yapıp öpücük yollamış bana
Hahaha point scoring [emoji23]
Every man in this forum is handsome and every girl is pretty [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji28] hahahaha
emre hiçbir zaman düzgün çeviri yapamadıki bunuda yanlış çevirecektir sen benim dediğime inanmıyormusun bana güvenmiyormusun
No destere you are portraying wrong image of Çiğdem, as this is a cartoon not human [emoji23]this is @Çiğdem-
emre hiçbir zaman düzgün çeviri yapamadıki bunuda yanlış çevirecektir sen benim dediğime inanmıyormusun bana güvenmiyormusun
aaa sen elin yabancısına beni nasıl tanıtıyorsun allah canını almasın beethis is @Çiğdem-
Sonuçlarınız hayırlı olsun.
@Tolstoyevski puan iyiyse sıralamayı çok dert etmeye gerek yok. LYS sonrası elde edilecek sıralama önemli.
Ben LYS ile YGS'de önümde olanların çoğunu sollamıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?