çok üzüldümOrtalama bir puan almışım.Önceki yıllara göre gayet iyi ama bilmiyorum işte.Sıralama ise baya kötü.
@Tolstoyevski aynı kaderi yaşıyoruz
çok üzüldümOrtalama bir puan almışım.Önceki yıllara göre gayet iyi ama bilmiyorum işte.Sıralama ise baya kötü.
en yüksek puanın kaç sen onu söyle ygs 2 mi 3 mü 4 mü en yükseği hangisi ? iyimi kötümü gelmiş bizde yorum yapabilelim bariOrtalama bir puan almışım.Önceki yıllara göre gayet iyi ama bilmiyorum işte.Sıralama ise baya kötü.
Hayır tabiki.
Ygsye ben de girdim.Tabisi yoktu
Bizim okuldan biri 52 net ile 300 puan almış Hocalar ''Bundan sonra sınavlar hep kolay olacak'' diyolar
en yüksek puanın kaç sen onu söyle ygs 2 mi 3 mü 4 mü en yükseği hangisi ? iyimi kötümü gelmiş bizde yorum yapabilelim bari
ygs sonuçları nasıl geldi cookies ?
Haziran sınavlarında mucize olmazsa bir yıl daha böyle gidecek. Hâlbuki puan bakımından ortalamamın ortasını almışım fakat sıralama mahvetti. En yüksek puan ygs 3den 330 malesef, geçen seneler bu puanla 70 bin olunuyorken bu yıl 190 küsür bin, Ygs 5'de aynı Netler aynı puan olduğunda geçen sene ile arasındaki fark tam 180 bin!
bu yıl sorular kolaylaşınca haliyle puan yükseldi ama sıralamada düşüş yaşandı demekki çok kişi ye kolaygeldi sınav
Soruların kolay olması yaktı, kolay olduğu için yapamadım sürekli zor tekniğine uygun çalışınca böyle elde patladı, hükümet sağolsun.
Gecen yıl 1 milyon 369 bin kişi barajı geçerken bu yıl 1 milyon 600 bin kişi geçti öyle baya baya fark yok benceYahu geçen yıl cok cok zordu. Cok kişi barajı geçemedi..Bence halinize şukredin.
Ben ygs sonucumu burda paylaşmamen yüksek puanın kaç sen onu söyle ygs 2 mi 3 mü 4 mü en yükseği hangisi ? iyimi kötümü gelmiş bizde yorum yapabilelim bari
ygs sonuçları nasıl geldi cookies ?
O puan düşük değilmiBeklentimin altında da olsa LYS daha önemli diyorum ve onun için kendime bol şans diliyorum.
YGS 3 292,396 yeterli
Ben Radyo Televizyon için şansımı denemek için giriyorum. YGS'nin puan getirisi de önemli elbette ama asıl önemli olan LYS.Töbe o puanla kaç bininci olunmuştur Allah bilir...
YGS bu % 20 civarı etkiliyor. Puan değeri olarak LYS daha önemli. Hem zaten ben hem keyfi giriyorum hem de bir amaç uğrunaO puan düşük değilmi
Bende doktorluk için giriyorumBen Radyo Televizyon için şansımı denemek için giriyorum. YGS'nin puan getirisi de önemli elbette ama asıl önemli olan LYS.
fazladan 300 bin kişi az bir rakammıGecen yıl 1 milyon 369 bin kişi barajı geçerken bu yıl 1 milyon 600 bin kişi geçti öyle baya baya fark yok bence
231 binciğin lafını yapma pılizz [emoji15]
Beklentimin altında da olsa LYS daha önemli diyorum ve onun için kendime bol şans diliyorum.
YGS 3 292,396 yeterli
Benim istediğim bir bölüm var o da doktorluk.Ya bu sene olacak yada seneye olacak ama olacak inşallah ... 😉fazladan 300 bin kişi az bir rakammı
neyse sen paylaşma sır olarak sakla sonunda gireceğin bölümü gördüğümüzde nasıl olsa yakayı ele vereceksin
Ben Radyo Televizyon için şansımı denemek için giriyorum. YGS'nin puan getirisi de önemli elbette ama asıl önemli olan LYS.
YGS bu % 20 civarı etkiliyor. Puan değeri olarak LYS daha önemli. Hem zaten ben hem keyfi giriyorum hem de bir amaç uğruna
umarım kazanırsın ondan sonra forumun doktor kadrosuda genişler şimdiden üç doktor var yalnız forumdakileri bedava muayene edeceksin şimdiden bunun sözünü veriyorsan kazanman için dua edelim aksi bir durumda dua falan beklemeBenim istediğim bir bölüm var o da doktorluk.Ya bu sene olacak yada seneye olacak ama olacak inşallah ... 😉
Kısmet be desteremygs deki puanına bakılırsa radyo bölümünü kazanma ihtimalin var ama televizyon kısmı biraz zor )
umarım kazanırsın ondan sonra forumun doktor kadrosuda genişler şimdiden üç doktor var yalnız forumdakileri bedava muayene edeceksin şimdiden bunun sözünü veriyorsan kazanman için dua edelim aksi bir durumda dua falan bekleme
@Dr.Who @Dr. Sabahat @Dr.Shehla
bir doktorumuz daha vardı @şirin diye o sanırım parayı vurdu amerikaya falan yerleşti artık foruma uğramıyor )
Bende yarı doktor sayılırım aşkolsun destere 😵ygs deki puanına bakılırsa radyo bölümünü kazanma ihtimalin var ama televizyon kısmı biraz zor )
umarım kazanırsın ondan sonra forumun doktor kadrosuda genişler şimdiden üç doktor var yalnız forumdakileri bedava muayene edeceksin şimdiden bunun sözünü veriyorsan kazanman için dua edelim aksi bir durumda dua falan bekleme
@Dr.Who @Dr. Sabahat @Dr.Shehla
bir doktorumuz daha vardı @şirin diye o sanırım parayı vurdu amerikaya falan yerleşti artık foruma uğramıyor )