izmir ekonomiDinden 5 sorudan 3 doğru 1 yanlış 1 boş beklediğimden daha iyi
Felsefe kısmı 8 doğru 1 boş 3 yanlış. Bir sorudan da emin değilim tam hatırlamadım umarım doğrudur
Sen nerde takılıyom
izmir ekonomiDinden 5 sorudan 3 doğru 1 yanlış 1 boş beklediğimden daha iyi
Felsefe kısmı 8 doğru 1 boş 3 yanlış. Bir sorudan da emin değilim tam hatırlamadım umarım doğrudur
Sen nerde takılıyom
Ben olursa İstanbul istiyorum dahası yokizmir ekonomi
ohoooEe üniversiteye gireceğim zaten radyo televizyon sinema istiyorum. Gerçi YGS baraj puanını rahat geçerim önemli olan Lys
biyolojiden 7 net yapmıştım 2012 deMatematiği hiç hatırlamıyorum ama birini hatırladım o da doğru şuan 1 doğrum var
Biyoloji 5 soru yapmıştım 4 doğru 1 yanlış çıktı @takasNeyse coğrafya açığımı kapatır o da
Ben olursa İstanbul istiyorum dahası yok
Okumanın yaşı yok ne olacak okurumohooo30 yaşına kadar okuyacaksın o zaman
biyolojiden 7 net yapmıştım 2012 deaslında biyoloji sözele kaçıyor biraz yapılır da biz çalışmıyoruz
bunlar ygs de çıkmış sorular mı yok artıkbu yılki ygs harbiden kolaymış bence bunları @denizz19 kesin yapmıştır
1. Aşağıdakilerden hangisinde, verilen heceler yer değiştirirse anlamlı bir sözcük oluşur?
A) pi-set
B) sa-ma
C) kur-sak
D) ya-bel
E) sin-kat
2. Hastalanmamak için ----. Bu cümlenin sonuna aşağıdakilerden hangisi getirilemez?
A) iyi beslenmeliyiz
B) soğuktan korunmalıyız
C) temizliğimize özen göstermeliyiz
D)fırsatları değerlendirmeliyiz
E)sağlığımıza dikkat etmeliyiz
3. Hakan; uzun boylu, siyah saçlı, mavi gözlü, genç biridir. Mehmet; siyah saçlı, kısa boylu, ela gözlü, orta yaşlı biridir. Hakan ve Mehmet’in benzer yönü aşağıdakilerden hangisidir?
A) Boyları
B) Saç renkleri
C) Göz renkleri
D) Yaşları
E) Meslekleri
4. “Yarın annem ve babam İzmir’e gidecekler.” Bu cümlede aşağıdaki sorulardan hangisinin cevabı vardır?
A) Nasıl?
B) Neden
C) Neyle
D) Ne
E) Nereye
Desterenin paylaştığı sorulara bakarsan ben bu soruları ilk okul çağındakikere sormam bu ne ya)))YGS açıklanmış. Herkes iyi puanlar almıştır umarım.
@beyazsoy ayrıntıları Paylaş bizimle bakalım. Kim ne yapmış kim ne etmiş. Netler Nasil Türkiye'de.
@Billy Kane bu sorular cidden çıktı mı?bu yılki ygs harbiden kolaymış bence bunları @denizz19 kesin yapmıştır
1. Aşağıdakilerden hangisinde, verilen heceler yer değiştirirse anlamlı bir sözcük oluşur?
A) pi-set
B) sa-ma
C) kur-sak
D) ya-bel
E) sin-kat
2. Hastalanmamak için ----. Bu cümlenin sonuna aşağıdakilerden hangisi getirilemez?
A) iyi beslenmeliyiz
B) soğuktan korunmalıyız
C) temizliğimize özen göstermeliyiz
D)fırsatları değerlendirmeliyiz
E)sağlığımıza dikkat etmeliyiz
3. Hakan; uzun boylu, siyah saçlı, mavi gözlü, genç biridir. Mehmet; siyah saçlı, kısa boylu, ela gözlü, orta yaşlı biridir. Hakan ve Mehmet’in benzer yönü aşağıdakilerden hangisidir?
A) Boyları
B) Saç renkleri
C) Göz renkleri
D) Yaşları
E) Meslekleri
4. “Yarın annem ve babam İzmir’e gidecekler.” Bu cümlede aşağıdaki sorulardan hangisinin cevabı vardır?
A) Nasıl?
B) Neden
C) Neyle
D) Ne
E) Nereye
Hayır tabiki.
Tebrik ederim aga [emoji2] inşallah istediğini alırsın.Notum gayet iyi. İlahiyatı kazandım diyebilirim
İnsan benide sol kolum diyerek tebrik edip lysde daha iyi yaparsın inşallah der [emoji53] [emoji19]Tebrikler sağ kolum @Polat Şaşmazayrıntıları konuşacaz sonra
TebriklerNotum gayet iyi. İlahiyatı kazandım diyebilirim
Tesekkürler patronTebrikler sağ kolum @Polat Şaşmazayrıntıları konuşacaz sonra
Teşekkür ederim aga Türkçede senin sayende bu kadar net cikardim.Tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?