sen tarih okumuyor muydunTarih istediğim gibi değil daha iyi olabilirdi ama sınav heyecanı diyeyim 15 soruda 10 doğru 5 yanlış dolayısıyla 9 net
@takas @Polat Şaşmaz @Harunnn60
sen tarih okumuyor muydunTarih istediğim gibi değil daha iyi olabilirdi ama sınav heyecanı diyeyim 15 soruda 10 doğru 5 yanlış dolayısıyla 9 net
rahat kafayla çözmek başka sınavda çözmek başka normaldir ama bizim 15 de 15 yapmamız lazımdı ygs bide alan sorularını benden iyi bilirsinTarih istediğim gibi değil daha iyi olabilirdi ama sınav heyecanı diyeyim 15 soruda 10 doğru 5 yanlış dolayısıyla 9 net
Heyecan demeyelim de dikkatsizlik diyelim iki şık arasında kaldığım 2 soru yanlışı işaretleyerek olduHeyecan mı yaptın ne yaptın? :/
Tarih okuyorum diye full olacak diye kaide mi varsen tarih okumuyor muydunneyse linkini atsana bn de bir bakayım
Sağlık olsun demek ki biraz daha çalışmalıyımrahat kafayla çözmek başka sınavda çözmek başka normaldir ama bizim 15 de 15 yapmamız lazımdı ygs bide alan sorularını benden iyi bilirsin
hayırdır sınav kötü mü geçti hiç belli olmaz yine de sonuçları bekleOlmadı, olmadı, olmadı!.. Meğer savaş meydanında sadece tek kolumu değil, öteki kolumu ve bir bacağımı da kaybetmişim. Şöyle söyleyeyim sınavdan önce İstanbul'u kazanma ihtimalimi 2.20, kaybetme ihtimalini 2.70 olarak görüyordum İddaasal açıdan. Şuan kazanma ihtimalimi 9.20, kaybetme ihtimalimi 1.10 olarak görüyorum. Gün oluyor 9.20 biçilen takımın 1.10 biçilen takımı yendiği oluyor, olmuyor değil. Ama bizde olur mu o şüpheli, biz her daim kaybedenlerin tarafındayız. Yine de son söz bitmedi, ne demişler? "Hep denedin, hep yenildin. Olsun bir kere daha dene, yine yenil. En iyi şekilde yenil! " (Ah keşke birkaç ay önce de böyle gaza gelseydim)
hayırdır sınav kötü mü geçti hiç belli olmaz yine de sonuçları bekle
ilk girişin mi bu
sayısalcıysan matematik fende yapmışsındır mutlaka din soruları zor diyor sınava girenler o kadar takılmazDaha önce öylesine girmiştim hiç çalışmadan etmeden, bu ilk ciddi deneyim oldu fakat tam olmadı. Çıkmadık candan umut kesilmez lâkin zor gözüküyor. Dinden üç yanlış 2 boş çıktı gerisini siz düşünün.
neye üzülüyon sanki üniversiteye girecek adamCoğrafya sonuçlarım berbat bu kadar kötü beklemiyordum4 net kaldı aslında coğrafyam iyidir ama şaşırdım bu sonuca neyse felsefe ve dine bakayım
sayısalcıysan matematik fende yapmışsındır mutlaka din soruları zor diyor sınava girenler o kadar takılmaz
hedefin kaç puan hangi bölümdü
valla bende çalışmadan girmiştim çalışmak gibi bir huyum yoktu gerçi dandik bir bölüme geldik ama olsun çoğu bölüm farksız
neye üzülüyon sanki üniversiteye girecek adam
istanbulu unut o zamanBen ve sayısalfen ile mat net toplamım 13'ü geçmiyor
İstanbul Siyasal TM den alıyor adamlar, ufak da olsa bir şans var fakat lys de ygs gibi geçerse double master yapmış olacağım sınava hazırlanma konusunda.
Ee üniversiteye gireceğim zaten radyo televizyon sinema istiyorum. Gerçi YGS baraj puanını rahat geçerim önemli olan Lyssayısalcıysan matematik fende yapmışsındır mutlaka din soruları zor diyor sınava girenler o kadar takılmaz
hedefin kaç puan hangi bölümdü
valla bende çalışmadan girmiştim çalışmak gibi bir huyum yoktu gerçi dandik bir bölüme geldik ama olsun çoğu bölüm farksız
neye üzülüyon sanki üniversiteye girecek adam
biraz yükske yap bizim üniye gel 3 aya mezun oluyom bnm yerime takılırsınEe üniversiteye gireceğim zaten radyo televizyon sinema istiyorum. Gerçi YGS baraj puanını rahat geçerim önemli olan Lys
istanbulu unut o zamantürkçeyle sosyalden maksimum net yapman lazım ki söylediğine göre pek mümkün değil yine de hayırlısı be gülüm ümidini kaybetme
ki daha lys var asıl sınav lys
Sen nerde takılıyombiraz yükske yap bizim üniye gel 3 aya mezun oluyom bnm yerime takılırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?