sanırım şaka yapıyon şuan da gündem kurtlar vadisi zaten
vadi ortalığı yıkıyor vadideoperasyon etiketi rekor kırıyor tt listesinde 1 numara her replik tt oluyor
takas sendemi sosyal medyacı oldun boşver sosyal takılmayı
sanırım şaka yapıyon şuan da gündem kurtlar vadisi zaten
vadi ortalığı yıkıyor vadideoperasyon etiketi rekor kırıyor tt listesinde 1 numara her replik tt oluyor
Reyting olarak yazdım yoksa TT listesinde gördüm taglerisanırım şaka yapıyon şuan da gündem kurtlar vadisi zaten
Türkiye çalkalanıyor şuan vadinin bu bölümünü izlemeyen harbi çok şanssız betakas sendemi sosyal medyacı oldun boşver sosyal takılmayımatematiğe bak matematikte reytinglerde kaç alacak orası önemli
reytingleri salla gitsin cemaat oynuyo galiba tüm türkiye çalkalanıyor vadiyle 10 reyting alıyo komedi gibiReyting olarak yazdım yoksa TT listesinde gördüm tagleri
koaly gelsin işin de zortv açık ve yine KPA var. Tekrarının tekrarını izliyorum gene
yok valla denizer ailesinden acayip soğudum hiçbirduygu gelmiyor onlardan ailecek .F ne sevgi ne nefret ne acı ne mutluluk hiçbişi yansıtamıyorlarSaolSen de katıl
Nebo gene dublaj.Tamam o ses yakışıyor kadına ama bu dublajı çok kötü yapmişlaryok valla denizer ailesinden acayip soğudum hiçbirduygu gelmiyor onlardan ailecek .F ne sevgi ne nefret ne acı ne mutluluk hiçbişi yansıtamıyorlar
ben hiçbir iyi yanlarını bulamadımNebo gene dublaj.Tamam o ses yakışıyor kadına ama bu dublajı çok kötü yapmişlarO ailde Tuba'nın atarlanması güzel gerisi olmamiş özellikle sırtında hırkayla dolaşan kadın
O ailenin rolü fazla yok zaten. Feride'nin annesini gösterdikleri gibi 1-2 dk'lık rollerdirben hiçbir iyi yanlarını bulamadımdizi batarsa bunlardan batar
bekleyip görelimO ailenin rolü fazla yok zaten. Feride'nin annesini gösterdikleri gibi 1-2 dk'lık rollerdirTuba ile Engin elmaslari araştircaklardir.Sahnelerde bu yönde ilerleyeceğinden ailelere fazla yuklenmezler
Görmeye ne hacet 1km öteden bellibekleyip görelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?