Aramızda Kalsın,Kardeş Payı gibi komedi dizisi değil,Ayrıca görüldüğü üzere Arkadaşım Hoşgeldin'in eski oranlarından eser yok.Ankaranın Dikmeni, sizin tabirinizle Aramızda Kalsın komedi değil o zaman?
Arkadaşım Hoşgeldin niye izlenmiş?
Aramızda Kalsın,Kardeş Payı gibi komedi dizisi değil,Ayrıca görüldüğü üzere Arkadaşım Hoşgeldin'in eski oranlarından eser yok.Ankaranın Dikmeni, sizin tabirinizle Aramızda Kalsın komedi değil o zaman?
Arkadaşım Hoşgeldin niye izlenmiş?
Geçen hafta da aynıydı. Bunun dediklerinle alakası yok.Aramızda Kalsın,Kardeş Payı gibi komedi dizisi değil,Ayrıca görüldüğü üzere Arkadaşım Hoşgeldin'in eski oranlarından eser yok.
Haftayı bi görelim dur bakalım acelen ne?Geçen hafta da aynıydı. Bunun dediklerinle alakası yok.
Dizi olmasıyla ne alakası var? Arkadaşım Hoşgeldin ona bakarsan daha çok güldürüyor. Dün Ankaranın Dikmeni de 6 reyting aldı ilk bölüm olmasına rağmen.
Düşüşü bu olaylara bağlamayalım. Öndeki Aramızda Kalsın da komedi unsuru içeren bir aile dizisi. Düşseydi o da düşerdi. Asıl böyle günlerde azıcık da olsa neşelenmeye ihtiyacı var milletin. Kimsenin 1 sene boyunca evinde yas tutup TV izlemeyeceğini mi sanıyorsun???
Bir acelem yok.Haftayı bi görelim dur bakalım acelen ne?
Sen benim herhangi bir programı diziyi eleştirdiğimi gördünmü?Haksızlık yapma lütfen Yalan Dünya'yı hiç izlememe rağmen bir defa bile eleştirmedim.Ben izlemediğim programlar hakkında eleştiri yapmam.Arkadaşım Hoşgeldin hakkında ben birşey demedim sana sadece Kardeş Payı için söylediklerine yorum yaptım elma ile armutları karıştırmayalım.Bir acelem yok.
Sen geçen hafta Arkadaşım Hoşgeldin`i geçince benim sinirlendiğimi iddia ettin. Senin bir acelen var mıydı? Sadece 1 hafta geçti ama hemen acele ettin sen de.
Ben de düşecek dedim ve düştü. Biraz da ben acele edeyim.
Ben karıştırmıyorum. Eleştiri yaptın demedim ki?Sen benim herhangi bir programı diziyi eleştirdiğimi gördünmü?Haksızlık yapma lütfen Yalan Dünya'yı hiç izlememe rağmen bir defa bile eleştirmedim.Ben izlemediğim programlar hakkında eleştiri yapmam.Arkadaşım Hoşgeldin hakkında ben birşey demedim sana sadece Kardeş Payı için söylediklerine yorum yaptım elma ile armutları karıştırmayalım.
13 aga 1312 derken oha çüş bu ne ya bu bölüme bu reyting mi verilir be
Aynen aga bana da öyle geldi bu ne saçmalıktır yahadi ordan 13 müş dalga geçiyo adamlar
reyting sistemi paralel yapının elinde bakın kanal d nin bütün dizileri artıyor
kurtlar vadisi yarattığı bu etkiyle en az 15 reyting almalıydı
98'li kısmını görmemişim13 aga 13
ama berbat tabi haftaya bakalım sonuç ne olacak
Sen beni anlamıyorsun ve sürekli daldan dala atlıyorsun sen Kardeş Payı'nı sevmiyor olabilirsin ama ben Arkadaşım Hoşgeldin'i de seviyorum,yani Arkadaşım Hoşgeldin'in Kardeş Payı'nı geçmesi beni rahatsız etmez ama Kardeş Payı'nın Arkadaşım Hoşgeldin'i geçmesi geçen hafta seni rahatsız etmişti.Ben karıştırmıyorum. Eleştiri yaptın demedim ki?
Sadece geçen hafta Kardeş Payı, Arkadaşım Hoşgeldin`i geçince benim buna kızdığımı iddia ettin. Şimdi bana 1 haftaya bakma diyorsun. O zaman sen neden bakıyordun?
Ben ikisini de izlemiyorum. Zaten Arkadaşım hoşgeldin de başlamadan 2 alır demiştim uzun süre 9 reytingi korkuyacak hali yoktu. Ama Kardeş Payı gibi film rüzgarı da yoktu. Bu nedenle AH`in rüzgarı daha geç geçecek dedim.
Bu da benim fikrim.
Beni rahatsız ettiğini kim söyledi?Sen beni anlamıyorsun ve sürekli daldan dala atlıyorsun sen Kardeş Payı'nı sevmiyor olabilirsin ama ben Arkadaşım Hoşgeldin'i de seviyorum,yani Arkadaşım Hoşgeldin'in Kardeş Payı'nı geçmesi beni rahatsız etmez ama Kardeş Payı'nın Arkadaşım Hoşgeldin'i geçmesi geçen hafta seni rahatsız etmişti.
Birkez daha söylüyorum benim Arkadaşım Hoşgeldin ile hiçbir alıp veremediğim olamaz 'İnşallah daha yüksek reytingler alır'sana geçen hafta dediğim Kardeş Payı'nın düşmesini niye istiyorsun o'da güzel dizi ve kaliteli tıpkı Yalan Dünya gibi..Beni rahatsız ettiğini kim söyledi?
Ben senin alıp veremediğin yok demedim sen dedin benim olduğumu.Birkez daha söylüyorum benim Arkadaşım Hoşgeldin ile hiçbir alıp veremediğim olamaz 'İnşallah daha yüksek reytingler alır'sana geçen hafta dediğim Kardeş Payı'nın düşmesini niye istiyorsun o'da güzel dizi ve kaliteli tıpkı Yalan Dünya gibi..
Yoksa problem yok.(ben öyle anlmaıştım)Kimseyle kötü geçinme amacım olamaz,sonuçta foruma iki sohbet için giriyorum.Ben senin alıp veremediğin yok demedim sen dedin benim olduğumu.
Anlaştığımıza sevindim.Yoksa problem yok.(ben öyle anlmaıştım)Kimseyle kötü geçinme amacım olamaz,sonuçta foruma iki sohbet için giriyorum.
Sürekli aynı laflar. Yok benim kimseyle sorum yok, yok efendim iki muabbet etmeye geliyoruz, kavgaya ve kışkırtmaya ne gerek var tarzı nutuklar havada uçuşuyor.Yoksa problem yok.(ben öyle anlmaıştım)Kimseyle kötü geçinme amacım olamaz,sonuçta foruma iki sohbet için giriyorum.
Komedilerle en fazla 6-7 alır ama sağlam bi dramla 13-15Devir komedi devri.
Sen yine kavga peşindesin ben sürekli sözümün arkasındayım hiçbir diziyi eleştirmiyorum Merhamet için reklam demem sen Kara Para Aşk için dediğin içindi,Beren'i de siz Tuba'yı eleştirdiğiniz için eleştiriyorum.Sürekli aynı laflar. Yok benim kimseyle sorum yok, yok efendim iki muabbet etmeye geliyoruz, kavgaya ve kışkırtmaya ne gerek var tarzı nutuklar havada uçuşuyor.Sonra da yok sen samimiyetsizsin, yok reklamlar, yok yayından kaldırıldı, yok senin acelen ne, yok beren ruhsuz oynuyor?
Bu ne perhiz bu ne turşu suyu?
Komedilerle en fazla 6-7 alır ama sağlam bi dramla 13-15
Sağlam dram için sağlam senaryo ve sağlam oyuncular şart. Ama komedi için böyle şartlar yok.Sürekli aynı laflar. Yok benim kimseyle sorum yok, yok efendim iki muabbet etmeye geliyoruz, kavgaya ve kışkırtmaya ne gerek var tarzı nutuklar havada uçuşuyor.Sonra da yok sen samimiyetsizsin, yok reklamlar, yok yayından kaldırıldı, yok senin acelen ne, yok beren ruhsuz oynuyor?
Bu ne perhiz bu ne turşu suyu?
Komedilerle en fazla 6-7 alır ama sağlam bi dramla 13-15
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?