aga ne yaptin abooov yarin sabah 5te kalkar izlerim acaip sahne olmussagolasin ellerin dert gormesin.
aga buna benzer bi sahne sağındakinin omzuna bak yanındakinin sol ayağına bak falan dedi
Moderatörün son düzenlenenleri:
aga ne yaptin abooov yarin sabah 5te kalkar izlerim acaip sahne olmussagolasin ellerin dert gormesin.
aga buna benzer bi sahne sağındakinin omzuna bak yanındakinin sol ayağına bak falan dedi
O sahneyi cok iyi hatirliyorum süper ötesiydi. Türk Askeriyle gururlanmistik. Buna benzer ise o zaman oha'nin önde gideni bir sahne olmus.
noldu @muhtesemyuzyıl my blok alsa 15 görürmüşte falan filan hikayeleri anlatıyodun gördüğüm kadarıyla 12 bile görememiş
takas kendisi burada yokken konuşma arkasından hoş değil
kendisi acun-kvp gibi 90 dakika reklam vermezse demiş olabilir yanlış hatırlamıyorsam
beni kendinle karıştırdın heralde ben her banlandığımda arkamdan konuşuyon özellikle ben özellikle nickini yazdım ki görsün gelince söyleriz rahat ol isterse 10 bölüm üst üste reklamsız gitsin alacağı 10-11 fazlası yok görüldüğü gibi
aynen fatih süper arada güldürüyovalla @takas aga STyi hic izlemedim yorum yapamayacagim. Ama soyle birsey var SFyi basindan itibaren izlemezsen veya kesik kesik izlersen zevk alman zor.
Beni Fatih bu sezon cok guldurdu
Kuzey Güney reklam dönüşü. 23.58
KGnin fragmani heyecanliydi. Bolum nasil izliyorsun galiba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?