Bizde sevdik gönülden Vadi zaten açık ara yapıyor tek derdim Kuzey. :miserable:
Bu saatten sonra kuzeyin daha çok düşmemesine , reytinglerini korumasına sevin
Bizde sevdik gönülden Vadi zaten açık ara yapıyor tek derdim Kuzey. :miserable:
Bu saatten sonra kuzeyin daha çok düşmemesine , reytinglerini korumasına sevin
nereye aynı alıyor bi hafta aldı diye öbgzk 24 reytinglik maçın karşısında 8 aldı, kuzeyin karşısında hiçbir şey yokken 6 alabildi işte fark
AB ÖBGZ aynı alıyor neredeyse
Damarına bastım şu an.
nereye aynı alıyor bi hafta aldı diye öbgzk 24 reytinglik maçın karşısında 8 aldı, kuzeyin karşısında hiçbir şey yokken 6 alabildi işte fark
- - - Ekleme - - -
Üstelik kuzey 30 dk reklam , öbgzk 53 dk reklam bunuda belirtiyim
takmış 24 reytinglik maçın karşısında bilmem kaç adlı yav arkadaş 24 reytignlik maç olmayınca 15 mi alıyo sanki daha da düşük alıyo hatta maç yokken 7 almıştı haftaya 7 ye düşer yine sanki maç yokken 50 alıyo hey Allah ım
30 değil 45. Ayrıca PT2 dizisi tüm prime time'ı kapsamıyor.
Şaka amaçlı yazdık yine başladın maçı izlemeyen doğal olraka ÖBGZ izlemiş ayrıca Kuzeyin karşısında Muhteşem Yüzyıl gibi bir yapım var her hafta yinede geçen hafta 7.65 aldı.
Neyse boşuna tartışmayalım vadi başlayacak şimdi.
Merhamet batmış, sözde Muhteşem Yüzyıl'ın rakibiydi.
Muhteşem yüzyıl da yavaş yavaş düşüyor, İbrahim çıktı çıkalı dizi özellikle a/b'de eski reytinglerine ulaşamıyor. ))
Reyting artsın diye diziye büyü müyü sokmuşlar daha neler görecez kim bilir, diziyi sakız gibi uzatırlarsa olacağı bu. ) Bir cinci hoca eksikti.
Yakında İbrahim paşa zombi olarak gelir, hürrem vampir olur, Süleyman kurt adam. 10 reytingin altına düşer, alacakaranlık yüzyıl: Osmanlının yolu.
Daha da batırmadan bu sezon final yapmalı hürrem...