13 Kasım 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

güreş sahnesi yoktu ama heyecan fırtınası var
anne düğün basacak kızın hamile olduğunu söyleyecek
mafya abi düğünde nikah şahidi

kısaca herkes hamile ama babaları bellü deel
boşver işte my ye dön aklın karışmasın çocuk varsa babası sülümandır kaçarı yok my de

boşver işte my ye dön aklın karışmasın çocuk varsa babası sülümandır kaçarı yok my de

nerden biliyorsun my de harem ağaları bile kız kovalıyor sülüman bile emin değil

zamanında dna falan hak getire kör tuttuğunu modeli işliyormuş

aşk zaten yükselecekti bence

önceki haftalar böyle değildi doksanlar muhteşem yüzyılla birlikte reklama girmezdi
muhteşem yüzyıl seyirciside kafasını dağıtmak için doksanlara bakardı ve dizinin reytingi yükselirdi
muhteşem yüzyıl reklamdayken reyting doksanlara değil pis yedili ve aşka gitti buakşam

Pis Yedili'de mantık hataları çok. Fatih'in kaçmasına polisler öylece göz yumdu resmen. Dur emrine uymazsa ateş et kardeşim. Bunu da mı ben anlatayım? Ah Gani ah.

my izleyip de gözü py ye kayanlar kimler afaroz etmeli onları

Pis Yedili'de mantık hataları çok. Fatih'in kaçmasına polisler öylece göz yumdu resmen. Dur emrine uymazsa ateş et kardeşim. Bunu da mı ben anlatayım? Ah Gani ah.
dizinin izleyici kitlesi hiç takmıyor bence o hataları ganinin içi rahattır

Muhteşem Yüzyıl çok iyi almış
Pis Yedili 6`ya yaklaşmış boşluk olsa daha da artar

o polisler Yukardan emir almıştır Yüksek yerlerde tanıdığı var yakalamayın diye