MY reklamlardı bir kısmı.A.Ş.K'ın 5 görmesi lazım artık anlıklarda. Sülüman düşük gitmiş.
as de olurda kayıpta da olur aşkta da olur unuttum çalıkuşunda da da imamkötüyken düzeldi.. hepsi olur tabi sbt var )))öbgz-fgsn gibi dizilerde de kapalı insanlar vardı as da hep olur zaten öyle birilieri halkın dizisi ne de olsa
çalıkuşu romanına bakarsak anlarız olayı bu olaylar türkiye de geçmiyi mi tabi olacak bu tarz karakterleras de olurda kayıpta da olur aşkta da olur unuttum çalıkuşunda da da imamkötüyken düzeldi.. hepsi olur tabi sbt var )))
düne kadar neden yoktu burası nereydi acabaçalıkuşu romanına bakarsak anlarız olayı bu olaylar türkiye de geçmiyi mi tabi olacak bu tarz karakterler
adı üzerinde roman 400.syfadaki olayı 150.sayfadaki oalydan önce gösterecek değiller ya geçen seneki kanal d dizilerine bakalım öbgz de vardı,as da vardı,merhamette ilk bölümler vardidüne kadar neden yoktu burası nereydi acaba
ben okadar kanal d dizisi izledim bu haftaki gibi sahnelere şahit olmadım sen rasladıysan bilemem. keremin annesi namaz kılıyordu daha ötesi mi var)))adı üzerinde roman 400.syfadaki olayı 150.sayfadaki oalydan önce gösterecek değiller ya geçen seneki kanal d dizilerine bakalım öbgz de vardı,as da vardı,merhamette ilk bölümler vardi
kanal d olduğu için senin öyle izlmen normal :ben okadar kanal d dizisi izledim bu haftaki gibi sahnelere şahit olmadım sen rasladıysan bilemem. keremin annesi namaz kılıyordu daha ötesi mi var)))
güreş sahnesi mi oldu yoksa?A.S.K çok heyecanlı bir bölümle tam gaz devam ediyor umarım yüksek reyting alır
A.Ş.K fena gitmedi bugün anlıklarda ama ab'sinin 5-6 civarı olması lazım.