Merakla bekliyoruzKonuyla ilgili görsel paylaşımını akşam yapacağım.
Merakla bekliyoruzÖğlenki aramda yeni bir grup daha gelir. Geriye 2 tane kalacak ilk grubun. Akşamda yorgunluk dereceme göre bakacam.
Daha önce nerdeydiniz Sherlock bey, ay dur dur o sinsi gülüş, yok yok, gider en cıvıldak fotoları seçersinGruplarda kimlerin yarışacağını söylersen öğlen gibi açabilirim tüm grupları, bilgisayarda olacağım tahminen.
Daha önce nerdeydiniz Sherlock bey, ay dur dur o sinsi gülüş, yok yok, gider en cıvıldak fotoları seçersin@MasacRE
bir sonraki grubun fotolarını indirdim sabah işe gelmeden. Öğlen tak tak tak açarımAkşama gelir ya diğer kalan 2 grup, dün daha yorucu gün olmasına rağmen daha çok anketli konu açtım (haftalık yayın akışı).
Bugün erken bitiriyorum, akşama kadar dinlenirim bir şekilde
Nekadarda düşünceli, gözlerim yaşardıSiz yorulmayın diye demiştim Dosi hanım, ayrıca sizin özel istediğiniz üzerine adayların daha giyinik fotoğraflarıyla açabilirim konularını.Tercihi size bırakıyorum, yardım gerekirse bir mesaj kadar uzağınızdayım.
Nekadarda düşünceli, gözlerim yaşardı
Tamamdır, 1 saat sonra size listeyi atarım. kalan 2 grubu siz açın ve yüzleri tek görünen seç, çok güvenemiyorum sana
Ankette ise nereler işaretlenecek ekran resmiyle belirtirim
Hahaah ecünnü başı be oHulya Avşar'damı ecünü listende? 😱
Yaşıda kurtaramadı onu ecünülükten demekHahaah ecünnü başı be o
(açamadı)Gruplarda kimlerin yarışacağını söylersen öğlen gibi açabilirim tüm grupları, bilgisayarda olacağım tahminen.
(açamadı)
@MasacRE
Ben boşunamı tek tek isimleri ve grupları başlıklarıyla yazdım 😱 Öğlen bitti
Şimdiye açmıştım 1 grup daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?