Merakla bekliyoruzKonuyla ilgili görsel paylaşımını akşam yapacağım.![]()
Merakla bekliyoruzÖğlenki aramda yeni bir grup daha gelir. Geriye 2 tane kalacak ilk grubun. Akşamda yorgunluk dereceme göre bakacam.
Daha önce nerdeydiniz Sherlock bey, ay dur dur o sinsi gülüş, yok yok, gider en cıvıldak fotoları seçersinGruplarda kimlerin yarışacağını söylersen öğlen gibi açabilirim tüm grupları, bilgisayarda olacağım tahminen.![]()
Daha önce nerdeydiniz Sherlock bey, ay dur dur o sinsi gülüş, yok yok, gider en cıvıldak fotoları seçersin@MasacRE
bir sonraki grubun fotolarını indirdim sabah işe gelmeden. Öğlen tak tak tak açarımAkşama gelir ya diğer kalan 2 grup, dün daha yorucu gün olmasına rağmen daha çok anketli konu açtım (haftalık yayın akışı).
Bugün erken bitiriyorum, akşama kadar dinlenirim bir şekilde![]()
Nekadarda düşünceli, gözlerim yaşardıSiz yorulmayın diye demiştim Dosi hanım, ayrıca sizin özel istediğiniz üzerine adayların daha giyinik fotoğraflarıyla açabilirim konularını.Tercihi size bırakıyorum, yardım gerekirse bir mesaj kadar uzağınızdayım.
![]()
Nekadarda düşünceli, gözlerim yaşardı
Tamamdır, 1 saat sonra size listeyi atarım. kalan 2 grubu siz açın ve yüzleri tek görünen seç, çok güvenemiyorum sana
Ankette ise nereler işaretlenecek ekran resmiyle belirtirim![]()
Hahaah ecünnü başı be oHulya Avşar'damı ecünü listende? 😱![]()
Yaşıda kurtaramadı onu ecünülükten demekHahaah ecünnü başı be o![]()
(açamadı)Gruplarda kimlerin yarışacağını söylersen öğlen gibi açabilirim tüm grupları, bilgisayarda olacağım tahminen.![]()
(açamadı)
@MasacRE
Ben boşunamı tek tek isimleri ve grupları başlıklarıyla yazdım 😱 Öğlen bitti
Şimdiye açmıştım 1 grup daha