13. Grup - En Favori Güzel 2019

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi 8 Güzel Üst Tura Çıksın?

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
122,216
Puanı
1,060
Sıla
sıla736.jpg

Hülya A.
hulya_avsardan_3_milyonluk_anlasma_1550899961_3928.jpg

Öznur S.
oznur-serceler.jpg

Gözde Türkpençe
1777128_940x531.jpg

Hazar Motan
1c7c5e4eb28db23ce4da992a7f030f98.jpg

Duygu Yetiş
nzEungpV_400x400.jpg

Öykü G.
oyku-gurman-ddd_16_9_1540961170.jpg

Pelin Akil
2187361_810x458.jpg

Begüm G.
280full.jpg

Nil K.
1160096_620x410.jpg

Melika Ipek Y.
Melike-İpek-Yalova.jpg

Hande A.
hande-ataizi-kimdir_16_9_1534087092.jpg

Ece U.
ece-uslu-kimdir-nerelidir.jpg

Öykü Ç.
oyku-celik-kimdir-320x260.jpg

• Beğendim
Reactions: Turkuazz
Merakla bekliyoruz :A Öğlenki aramda yeni bir grup daha gelir. Geriye 2 tane kalacak ilk grubun. Akşamda yorgunluk dereceme göre bakacam.

Gruplarda kimlerin yarışacağını söylersen öğlen gibi açabilirim tüm grupları, bilgisayarda olacağım tahminen. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Gruplarda kimlerin yarışacağını söylersen öğlen gibi açabilirim tüm grupları, bilgisayarda olacağım tahminen. :A
Daha önce nerdeydiniz Sherlock bey, ay dur dur o sinsi gülüş, yok yok, gider en cıvıldak fotoları seçersin :A @MasacRE
bir sonraki grubun fotolarını indirdim sabah işe gelmeden. Öğlen tak tak tak açarım :A Akşama gelir ya diğer kalan 2 grup, dün daha yorucu gün olmasına rağmen daha çok anketli konu açtım (haftalık yayın akışı).
Bugün erken bitiriyorum, akşama kadar dinlenirim bir şekilde :A

Daha önce nerdeydiniz Sherlock bey, ay dur dur o sinsi gülüş, yok yok, gider en cıvıldak fotoları seçersin :A @MasacRE
bir sonraki grubun fotolarını indirdim sabah işe gelmeden. Öğlen tak tak tak açarım :A Akşama gelir ya diğer kalan 2 grup, dün daha yorucu gün olmasına rağmen daha çok anketli konu açtım (haftalık yayın akışı).
Bugün erken bitiriyorum, akşama kadar dinlenirim bir şekilde :A

Siz yorulmayın diye demiştim Dosi hanım, ayrıca sizin özel istediğiniz üzerine adayların daha giyinik fotoğraflarıyla açabilirim konularını. :A Tercihi size bırakıyorum, yardım gerekirse bir mesaj kadar uzağınızdayım. :A

• Güldürdün
Siz yorulmayın diye demiştim Dosi hanım, ayrıca sizin özel istediğiniz üzerine adayların daha giyinik fotoğraflarıyla açabilirim konularını. :A Tercihi size bırakıyorum, yardım gerekirse bir mesaj kadar uzağınızdayım. :A
Nekadarda düşünceli, gözlerim yaşardı :T
Tamamdır, 1 saat sonra size listeyi atarım. kalan 2 grubu siz açın ve yüzleri tek görünen seç, çok güvenemiyorum sana :F
Ankette ise nereler işaretlenecek ekran resmiyle belirtirim :A

• Beğendim
Reactions: Sherlock
Nekadarda düşünceli, gözlerim yaşardı :T
Tamamdır, 1 saat sonra size listeyi atarım. kalan 2 grubu siz açın ve yüzleri tek görünen seç, çok güvenemiyorum sana :F
Ankette ise nereler işaretlenecek ekran resmiyle belirtirim :A

Ahahaha. :A Benden beklenmeyen hareketler. :A Tamamdır Dosi hanım, bilgilendirmelerinizi bekliyorum. :A

• Güldürdün
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...