Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kullanılan toplam oy
    19
Gökhan Alkan eski dizisini yenmiş tebrikler. :A Yasak Elma her sezon düşük başlayıp sonradan açılıyor ama bu sene aynı mucizenin yaşanabileceğini pek sanmıyorum. Zaten çekirge bir sıçradı iki sıçradı hatta üç sıçradı ama dördüncü sıçramaya hiç lüzum yok. :A

TV8'in gündüz kuşağı iyi başlamış. Daha da yükselsinler ki koca kanalda günün 7-8 saati Masterchef tekrarıyla geçmesin. :A

Kanal D ÇGH2 için strateji hatası yaptı oysa yeni diziler ilgi görmemişken pazar günü iyi giderdi. Yargı da pazartesi olmalıydı nasılsa Üç Kuruş'un başlamasına daha çok var.

Çok Güzel Hareketler 2 beklediğim oranlarda başlamış. Pazartesi günü bu civarda gider diye düşünüyorum.

Kalp Yarası TOTAL'de çok iyi gidiyor bakalım ne kadar koruyacak daha oranlarını.

Masterchef Pazartesi günü en iyi oranlarını alıyor. Muhtemelen O Ses Türkiye başlayınca 4 gün yayınlanır haftada.

Yasak Elma beklentimin bir tık altında başlamış ama muhakkak yükselir.

Zuhal Topal ilk bölüm için fena değil.

@denizz19 Neler Oluyor Hayatta/2. Sayfa ilk 100'e girmiş mi herhangi bir kategoride?
Neler Oluyor

Total | 0,66 | (58)
AB | 0,67 | (43)
ABC | 0,68 | (49)

• Beğendim
Reactions: STAR and Hazem
ÇGH yanlış gün kurbanı olacak. Henüz geç değilken Yargı ile yer değiştirmeleri gerek.

Malum dizinin dibi gören reytinglerini görünce ben :A :A

kus-olan-seren-serengil-ve-gulben-ergen-yillar-13177766_4962_amp.jpg

• Olmamış
Reactions: cookies
Yasak Elma gayet ortalama başlamış, bir idare eder. Hatta ara ara 7 alması bile muhtemel ki yılbaşı bileti hazır diye düşünüyorum. Ha düşük başlayıp sıçrama yapar mı, bilemem.

Kalp Yarası o kadar rakip arasında gayet iyi gitmiş. Bu dönemlerde başlasa rahat zirvelik bir diziydi.

ÇGH2 fena bir başlangıç yapmamış, gününde kalsa çok iyi gidebileceğini anlıyoruz buradan.