13 Ekim 2023 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Ateş Kuşları - 27. Bölüm | ATV

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
Arka sokaklar çocukları mangal yapmak istiyor senaristte Rtürkten kaynaklı yazamıyorlar
Çünkü konu irlandanın konusuyla bire bir aynı
------

@xemrexxx

Reactions: xemrexxx

İki fragmanda da Nursema'nın tek sahnesi İbo'yla karşılaştığı kısımdı ve bölüm boyunca da fazla sahnesi yoktu zorlama bağlantılar yapacağım diye zırvalama.

İki fragmanda da Nursema'nın tek sahnesi İbo'yla karşılaştığı kısımdı ve bölüm boyunca da fazla sahnesi yoktu zorlama bağlantılar yapacağım diye zırvalama.
İzleyici bölümü ne bilsin fragmanda görüp izliyor işte esas sen kıvırma, şerboda reyting için her yol var

Kimi ya da kimleri kastediyorsun bilmiyorum ama bir diziyi savunmak için 7/24 forumda yorum mu yapmak gerekiyor. İlk sezondan beri KŞ izliyorum bugün boş vaktim vardı canım sıkılıyordu foruma girdim yazdım insanlar sizden izin mi alacak bir şeyleri savunurken.

Ayrıca örnek gösterdiğin kişi gibi aynı gün yayınlanan tüm dizileri izlemeyip üstüne burada yorumlayamadığımız için kusura bakma canım.

Foruma zaten doğru düzgün girmiyorum arada giriyorum savunmaya da devam ederim.

Reactions: 12.Adam
Hadsiz meluna 8. saniyedeki muameleyi uygulamışsın eline sağlık.

https://twitter.com/x/status/1712940130095296723

Reactions: 12.Adam
Fatih'i tokat manyağı yapan izleyici, öldü mü kaldı mı ne oldu diye merak etmiṣ iṣte.
@Dosi

Gelecek hafta Total'de birinci olunca tebrik ederdim ama hadi 5 dk sonramız belli değil, hele benim sağlığım ile.. o yüzden tebrikler ṣimdiden.

YÇ bu sezon daha izlemedim ama gidiṣat gösteriyor ki senarist fena duvara toslamıṣ. Geçmiṣ olsun.

Ben Arka sokaklarin Senaristi olsam
Rtürk felan dinlemem o seyirciyi çekmek için
------

Mangal yapmak mi gerekiyor insani
Senaryoda yapacaksin

Hadsiz meluna 8. saniyedeki muameleyi uygulamışsın eline sağlık.

https://twitter.com/x/status/1712940130095296723

İttifaka gel. 🤩 Çarpık👉 @xemrexxx ölüm grubuna düştü.