13 Ekim 2023 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Ateş Kuşları - 27. Bölüm | ATV

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
😅😅😅 OGM

Yali Capkini ssenarisi ile Kizilcik Serbeti ssenarisini bir tutman cok komik Mangalmi kebapmi sonucta Turkiye severek izliyor dizilerini Kizilcik Serbetide zaten gercek konulara yuz tutuyor cogunun perdesini actida neyse Kizilcik Serbeti rturk falan tanimiyor ne gerekiyorsa isliyor konusunu gelecek bolumlerde nilayin turbani atmasi olay sahne ile gelecek hadi bakalim rturk durdura biliyorsa durdursun
Arka sokaklar çocukları mangal yapmak istiyor senaristte Rtürkten kaynaklı yazamıyorlar
Çünkü konu irlandanın konusuyla bire bir aynı
------

@xemrexxx

• Harika
Reactions: xemrexxx
Nursemalı fragman olunca şerbo uçmuş, ibo yu bir kere daha uçururlarsa düşüşe geçer yine :X

Bu arada şerbo düşünce ortada olmayanlar yükselince yuvalarından çıkmış ayyyt böyle korkak destekçiler düşman başına @Angelica teyzem hepsine haddini bildir kazım ağa gibi :A

Ben masterchef ten devamke:X

s-830843ae4e8f08740cf479b8ed6dcdf044aa4f0c.jpg

Nursemalı fragman olunca şerbo uçmuş, ibo yu bir kere daha uçururlarsa düşüşe geçer yine :X

Bu arada şerbo düşünce ortada olmayanlar yükselince yuvalarından çıkmış ayyyt böyle korkak destekçiler düşman başına @Angelica teyzem hepsine haddini bildir kazım ağa gibi :A

Ben masterchef ten devamke:X
İki fragmanda da Nursema'nın tek sahnesi İbo'yla karşılaştığı kısımdı ve bölüm boyunca da fazla sahnesi yoktu zorlama bağlantılar yapacağım diye zırvalama. :A

İki fragmanda da Nursema'nın tek sahnesi İbo'yla karşılaştığı kısımdı ve bölüm boyunca da fazla sahnesi yoktu zorlama bağlantılar yapacağım diye zırvalama. :A
İzleyici bölümü ne bilsin fragmanda görüp izliyor işte esas sen kıvırma, şerboda reyting için her yol var :A

• Güldürdün
Adalet sahte şerbocular tokadı yiyince tecelli eder :X şerbo 3 grupta da 2.iken sadece sen, @Aserat @Carpe Diem vardı savunan şimdi 10-12 kişi olmuş dizinin savunucuları :X

Sahte şerbocular tek tek belasını bulacak @Angelica teyzem büyü yapmaya başladı bile, artık kafalarına saksı mı düşer, boğaz Köprüsünden mi uçarlar Allah bilir :A
Kimi ya da kimleri kastediyorsun bilmiyorum ama bir diziyi savunmak için 7/24 forumda yorum mu yapmak gerekiyor. İlk sezondan beri KŞ izliyorum bugün boş vaktim vardı canım sıkılıyordu foruma girdim yazdım insanlar sizden izin mi alacak bir şeyleri savunurken. :A

Ayrıca örnek gösterdiğin kişi gibi aynı gün yayınlanan tüm dizileri izlemeyip üstüne burada yorumlayamadığımız için kusura bakma canım. :A

Foruma zaten doğru düzgün girmiyorum arada giriyorum savunmaya da devam ederim. :A

Kimi ya da kimleri kastediyorsun bilmiyorum ama bir diziyi savunmak için 7/24 forumda yorum mu yapmak gerekiyor. İlk sezondan beri KŞ izliyorum bugün boş vaktim vardı canım sıkılıyordu foruma girdim yazdım insanlar sizden izin mi alacak bir şeyleri savunurken. :A

Ayrıca örnek gösterdiğin kişi gibi aynı gün yayınlanan tüm dizileri izlemeyip üstüne burada yorumlayamadığımız için kusura bakma canım. :A

Foruma zaten doğru düzgün girmiyorum arada giriyorum savunmaya da devam ederim. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam

Hadsiz meluna 8. saniyedeki muameleyi uygulamışsın eline sağlık. :Z

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Fatih'i tokat manyağı yapan izleyici, öldü mü kaldı mı ne oldu diye merak etmiṣ iṣte. :A @Dosi

Gelecek hafta Total'de birinci olunca tebrik ederdim ama hadi 5 dk sonramız belli değil, hele benim sağlığım ile.. o yüzden tebrikler ṣimdiden. :A

YÇ bu sezon daha izlemedim ama gidiṣat gösteriyor ki senarist fena duvara toslamıṣ. Geçmiṣ olsun.

Fatih'i tokat manyağı yapan izleyici, öldü mü kaldı mı ne oldu diye merak etmiṣ iṣte. :A @Dosi

Gelecek hafta Total'de birinci olunca tebrik ederdim ama hadi 5 dk sonramız belli değil, hele benim sağlığım ile.. o yüzden tebrikler ṣimdiden. :A

YÇ bu sezon daha izlemedim ama gidiṣat gösteriyor ki senarist fena duvara toslamıṣ. Geçmiṣ olsun.
Ben Arka sokaklarin Senaristi olsam
Rtürk felan dinlemem o seyirciyi çekmek için
------

Mangal yapmak mi gerekiyor insani
Senaryoda yapacaksin

Hadsiz meluna 8. saniyedeki muameleyi uygulamışsın eline sağlık. :Z

İttifaka gel. 🤩 Çarpık👉 @xemrexxx ölüm grubuna düştü.

• Güldürdün