Bu sevda bitmez.Kızılcık Şerbeti tebrik ederim, en bomba işler Show'dan çıkar diyelim 30 yıldır olduğu gibi. 🧿
@denizz19 bacımı tebrik ederim, dizi 3 reyting alırken yaptığı PR sayesinde insanlar farkına vardı bu kaliteli işin. Deniz'in sosyal medya gücünü de görmek lazım. Tebrikler. 🧿
Hangi dizinin müziği bu?
Unuttum ismini hemen yaftalıyorsun.
O yastığı suratına bassan keşke çarpık
Cumadan birini tercih etsem Ferit olmazO yastığı suratına bassan keşke çarpık
Heyatım seni düşündüğü için bana laf atmadan duramadığı için öyle yazdıMersi.
Çocukları mangal yapan yunan çetesini tercih edermisin @xemrexxxCumadan birini tercih etsem Ferit olmaz
------
Heyatım seni düşündüğü için bana laf atmadan duramadığı için öyle yazdı
@Carpe Diem in pirzolasını yaparsak olurÇocukları mangal yapan yunan çetesini tercih edermisin @xemrexxx
İnsanların üstünde pozitif etki yapıyorum.Cumadan birini tercih etsem Ferit olmaz
------
Heyatım seni düşündüğü için bana laf atmadan duramadığı için öyle yazdı
Bu varken başkasını tercih etmek için @serhatt ve @Emre Ozansoy gibi iş bilmez olmak lazımİnsanların üstünde pozitif etki yapıyorum.Ötekisini tercih etsen pısırık Mustafa mı olurdu ? @Carpe Diem
😅😅😅 OGM
Yalı Çapkını kendi ayağına sıktı. Dizide hep aynı olaylar kısır döngüye girdi. Sürekli başroller küsüp barışıyorlar ilişkileri öyle bir dengesiz hal aldı ki seyirci gereken cevabı vermiş. Geçen sezon Pelo sebebiyle oluyordu bu şimdi de Kaya. 2 saat boyunca bu küsüp barışmaları izletip yan rollere hiç sahne vermezlerse olacağı buydu.
Totalde ilk kez bu kadar az fark kalmış rakibiyle, gelecek hafta Kızılcık Şerbeti orada da zirveyi alabilir. Çünkü rakibinin aksine son derece olaylı bölümler ekrana getirip, yan rollerin hikayelerine sapına kadar giriş yap
Yali Capkini ssenarisi ile Kizilcik Serbeti ssenarisini bir tutman cok komik Mangalmi kebapmi sonucta Turkiye severek izliyor dizilerini Kizilcik Serbetide zaten gercek konulara yuz tutuyor cogunun perdesini actida neyse Kizilcik Serbeti rturk falan tanimiyor ne gerekiyorsa isliyor konusunu gelecek bolumlerde nilayin turbani atmasi olay sahne ile gelecek hadi bakalim rturk durdura biliyorsa durdursun
Sana bakmayacak malları beğensen ne olur.Bu varken başkasını tercih etmek için @serhatt ve @Emre Ozansoy gibi iş bilmez olmak lazım@Carpe Diem @Angelica Ekli dosyayı görüntüle 123548
Sana bakmayacak malları beğensen ne olur.
Adalet sahte şerbocular tokadı yiyince tecelli eder
Naş anam sana bu hezimet yeto.
Bize hizmet etmeyen yok olurNaş anam sana bu hezimet yeto.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?