13 Ekim 2023 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Ateş Kuşları - 27. Bölüm | ATV

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
Saçma savunmalarda bulunma o zaman. Pelin gitti de ne oldu Kaya geldi dön dolaş hep aynı senaryo kimse kusura bakmasın bunu görmemek için kör olmak lazım.

Aynen dönderirsiniz.

Kızılcık Şerbeti'ne helal olsun 3-4 reyting alanın sevindiği sezonda yeniden 10’lu reytingleri görmeyi başarmış.
Sezonun ilk 2 bölümü biraz durgundu diye herkes ilk sezonki tat yok derken ilmek ilmek işlenen hikayeyle hafta hafta yükseldi. O durgun denilen bölümler geçiş bölümüydü ama hem geçen haftaki bölüm hem de dün akşamki bölüm gayet iyiydi.
Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün olayı bu sezona düşük başlayıp hafta hafta yükseliyorlar bunu hem Kızılcık’ın ilk sezonunda hem de Yasak Elma’da da gördük büyük tebrikler.

Yalı Çapkını’nın Total dışındaki oranlarına kahkaha attım.
Hak ettiği gerçek oranları en azından AB’de görmüş darısı tüm gruplara inşallah.
Hem Twitter’daki ergen fanlarına hem de OGM’ye olan nefretim yüzünden daha da düşmesi dileğiyle.

Sürekli dalga geçtikleri Çöp Adam'ın bitik haline bile geçileceklermiş az daha.
(Ömer'e zaten geçildiler)

Hiçte aynı olaylar yok İzlemiyorsunuz konuşuyorsunuz ya
İkrah geldi artık bu yorumlardan ya herkese izlemeden konuşuyorsun diyor Serhat her hafta YÇ izliyor kaldı ki kimse senaryoyu beğenmezken yine bir sen beğeniyorsun artık savunmaktan ve her yere yorumlarını yazmaktan vazgeç ya Twitter’da bile karşıma çıkıyorsun sürekli

Abla sen bir seyircisin tek başına çabalaman neyi değiştirecek ayrıca neye çabalıyorsun bu kadar büyütme be.
senarist değişmesin demiş çabalamış.
Helal be OGM’nin başına seni geçirmek lazım.

------

Sürekli dalga geçtikleri Çöp Adam'ın bitik haline bile geçileceklermiş az daha.
(Ömer'e zaten geçildiler)

Ekli dosyayı görüntüle 123545
Canım sen bugün gözüme ayrı bir tatlı geldin bu muhteşem yorumunla 😍 Aylardır ezdikleri, dalga geçtikleri tüm dizilerin ahı tutuyor fena tokat yediler.

Nursemalı fragman olunca şerbo uçmuş, ibo yu bir kere daha uçururlarsa düşüşe geçer yine

Bu arada şerbo düşünce ortada olmayanlar yükselince yuvalarından çıkmış ayyyt böyle korkak destekçiler düşman başına @Angelica teyzem hepsine haddini bildir kazım ağa gibi

Ben masterchef ten devamke

Kızılcık Şerboo muhteşem sonuçlar almış rakibine haftaya üç grupta da zirvede yer alması sürpriz olmayacak

Yalı çöküyor sonunda rezil dizi hak ettiği oranlara doğru gidiyor

Arka Sokaklar gün değiştirmeli bunu hep söylüyorum cumartesi ideal bir gün mesela.

Ateş Kuşları yeni diziler gelir gelmez biter diye düşünüyorum

Canım sıkma canını gerekene gereken cevap veriliyor.

Kızılcık Şerbeti tebrik ederim, en bomba işler Show'dan çıkar diyelim 30 yıldır olduğu gibi. 🧿

@denizz19 bacımı tebrik ederim, dizi 3 reyting alırken yaptığı PR sayesinde insanlar farkına vardı bu kaliteli işin. Deniz'in sosyal medya gücünü de görmek lazım. Tebrikler. 🧿