13 Ekim 2023 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Ateş Kuşları - 27. Bölüm | ATV

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
Yalı Çapkını bu sezon finale gider ...

gold filmin uzun zamandır 10 +uzeri alan dizisi yoktu tebrikleer

ARKA SOKAKLAR CUMA DIZILERINI EZMEYE GELIYODU HANI EZILEN KENDISI DE 1 REYTING ALAN BIR DIZI NEDEN DEVAM ETDIRILIRKI SEBEB ?

Yalı Çapkını kendi ayağına sıktı. Dizide hep aynı olaylar kısır döngüye girdi. Sürekli başroller küsüp barışıyorlar ilişkileri öyle bir dengesiz hal aldı ki seyirci gereken cevabı vermiş. Geçen sezon Pelo sebebiyle oluyordu bu şimdi de Kaya. 2 saat boyunca bu küsüp barışmaları izletip yan rollere hiç sahne vermezlerse olacağı buydu.

Totalde ilk kez bu kadar az fark kalmış rakibiyle, gelecek hafta Kızılcık Şerbeti orada da zirveyi alabilir. Çünkü rakibinin aksine son derece olaylı bölümler ekrana getirip, yan rollerin hikayelerine sapına kadar giriş yapıyorlar.

Kızılcık Şerbeti önümüzdeki hafta reytingde dahada uçacak. Tüm kategorileri domine etmeye geliyor. Mükemmel sonuçlar. Total grubunda 3 Reyting gerideyken şimdi 0.12 kalmış. Ab grubunda Toltalde aldığı oran kadar fark atmış rakibine. Kocaman Tebrikler, beklenen sonuçlardı.

Geçen hafta:
Kızılcık Şerbeti 33. Bölüm
Total | (2) | 5,83
AB | (1) | 8,53
ABC1 | (1) | 8,29

Bu hafta:
Total | (2) | 7,02
AB | (1) | 10,22
ABC1 | (1) | 9,96

Geçen hafta:
Yalı Çapkını 40. Bölüm
Total | (1) | 8,73
AB | (2) | 5,68
ABC1 | (2) | 7,57

Bu hafta:
Total | (1) | 7,13
AB | (5) | 3,71
ABC1 | (2) | 5,60

Kaynak: DTural

Yalı Çapkını bu sezon finale gider ...

gold filmin uzun zamandır 10 +uzeri alan dizisi yoktu tebrikleer

ARKA SOKAKLAR CUMA DIZILERINI EZMEYE GELIYODU HANI EZILEN KENDISI DE 1 REYTING ALAN BIR DIZI NEDEN DEVAM ETDIRILIRKI SEBEB ?
Bu diziler tek bir sekilde geçilir
Rtürk izin vermez Arka sokaklar için öyle bir konuya Insanlari mangal yapan çeteyle geçilir
Kizilcik serbeti ve Yali çapkini
Arka sokaklar böyle konular islerse geçer
Insanlari mangal yapan çeteyi islerse geçer
@Angelica biliyor
@12.Adam @xemrexxx

Sezonun başında Şerbo'ya çok az bir farktan dolayı özetimizle yarışıyor diyenlere bu hafta Şerbo'nun özetinin 1 reyting gerisinde kalmaları şoku yetmiştir bence.
O değil Total liderliğini de kalıcı verecekler galiba.

Kızılcık Şerbeti kısa bir aradan sonra Fatih'in şu yaşadıklarıyla çok keyif verdi.
Dizi bu havasını sürdürdüğü sürece 13'ü görecektir.

Kızılcık Şerbeti resmen şov yapmış. Sezon başında sallantıda olan hikaye hızlı bi şekilde toparlandı. Oldukça hareketlive merak uyandıran bölümler izliyoruz. Total de de bir iki haftaya 1. Olacaktır.

Arka Sokakları keşke kanal baştan cumartesi ya da pazar yayınlasaydı. Cuma resmen sürünüyor.

Rtürk serbest biraksa Arka sokaklar Neler yazar
Insan etinden lahmacun yapan
Birde bacagindan Ayni senarist

Yunan mafyasi liderini oynayan oyuncu tanidik geldi
Red Rockta çocuklari mangal yapan çete liderine çok benziyor
Konular Ayni bir tek mangal yok çocuklar hedef @soo
@12.Adam @Dosi @Angelica

Reactions: soo
Daha iki hafta önce demiştim, KŞ YÇ'den 3 grupta birinciliği alabilir diye. Sanırım iddia'm gelecek hafta gerçekleşecek diye düşünüyorum.

Ayrıca sanırım, reytingler geçen bölüme göre ölçülüyor ki, geçen bölüm tepkiler geldi bu hafta da geldi. Gelecek hafta bir düşüş daha süpriz olmaz diye düşünmüyor değilim YÇ tarafından.

Kızılcık Şerbeti ise alkışı hak ediyor.

Arka Sokaklar ya devri kapandı, ya da günü değişmeli.

Ateş Kuşları'na bu kadar sabır yeter, final yolu gözüktü artık.

@Yakamoz-Asi @Angelica @xemrexxx nerdesiniz helvanızı kavuruyoz yetişin hadi
Çocuklar mangal mi olmali Yunan mafyasi tarafindan
Bir polisiye dizide
Irlanda bu Isi biliyor
AMA bizde mangal yok
Rtürkten
Kaynakli
Mekanlar Ayni
Dedeagaç plaji
Ve Dundrum shopping centre
I Istanbul avm yi Ona Benzetmisler
@offensive
------

Konu irlandadan
Tek fark mangal yok
@xxAlemdarxx

Önceki işlerine ısınamadığımı bilen bilir ama haklarını vermek lazım Melis Civelek ve Zeynep Gür dizileri sonradan açıp reyting bakımından coşturma konusunda inanılmaz başarılı. Kaldı ki zaten Kızılcık Şerbeti sezonu gayet yüksek açmıştı ama özellikle son iki haftadır çıtayı iyice yukarı çektiler. Sezonun 10+ alan ilk dizisi olmasıyla birlikte daha zayıf olduğu Total'de de arayı bu kadar kapatması gelecek hafta üç grupta da zirveyi alacağının kanıtı. Kendince eksikleri olabilir ama güncel olarak kendini en heyecanla izleten, sürükleyiciliği ve ilgi çekiciliği en yüksek iş olduğu için bu sonuçları alması asla şaşırtıcı değil.

Yalı Çapkını'nın AB'de 3 aldığı günleri de mi görecektik.
Geçen hafta da dediğim gibi ilk sezonda erken başlamasından kaynaklı ciddi bir kitle avantajı vardı ve birkaç hafta dışında Şerbo'ya geçit vermemişti ama zaman zaman çözülmelerin yaşanmasıyla kitlesinin hassas olduğunu görmüştük. Ama karşıda bu kadar güçlü bir rakip varken alışkanlığın ekmeğini de bir noktaya kadar yiyebilirdi çünkü zihniyeti değişmediği sürece eski parlak günlerine dönememeye mahkumdu. Yine de ne yalan söyleyeyim çöküşün bu kadar hızlı olmasını beklemiyordum. Gelecek hafta Total'de de 41 haftadır elden bırakmadığı zirvesini kaybedip iyice üstüne tuz biber ekecek.

Hiçte aynı olaylar yok İzlemiyorsunuz konuşuyorsunuz ya

Hiçte aynı olaylar yok İzlemiyorsunuz konuşuyorsunuz ya
Ben her hafta düzenli izliyorum bu manasız savunmaların bana sökmez. Gördüğümü söylüyorum ki seyirci de tepkisini net bir şekilde göstermiş demek ki benimle aynı fikirde o kadar insan. Bu yüzden daha fazla saçmala yorumlar yapıp lütfen benimle polemiğe girme.

Ben her hafta düzenli izliyorum bu manasız savunmaların bana sökmez. Gördüğümü söylüyorum ki seyirci de tepkisini net b

ir şekilde göstermiş demek ki benimle aynı fikirde o kadar insan. Bu yüzden daha fazla saçmala yorumlar yapıp lütfen benimle polemiğe girme.
Polemiğe girmek derdinde değilim ne istiyorsunuz ben anlamıyorum ki pelin dendi gitti senarist dediniz gitti Talihe kızdınız tek sahne ne istiyorsunuz anlamıyorum ki

Teyze artık denekler bile diziden kaçıyor neyin ısrarı bu.
He canım he geri döndeririz
------

Senarist değişmesin dedim çabaladım ama anlayan dinleyen olmadı durum ortada

Reactions: AhmetBayram