13 Ekim 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

çiğden biliyorsun çok ağır bir vadi izleyicisiyim reaksiyonu izlemeyi bırak reklamda görsem kanalı kapatıyorum
benim demek istediğim şeyyy 4 dizide birbirleriyle bağlantılı olduğu için bakıyorum diyorum 🙂

reaksiyon mu erkek dizisi ayol ibrahim çelikkol,ismail demirci vb. için izleyen @Çiğdem- kitlesini napıcaz
hiç sormaa dizilere bile cinsiyet koydukya yanıı pess diyorum birşey daha diyecektim ama vazgeçtim

benim demek istediğim şeyyy 4 dizide birbirleriyle bağlantılı olduğu için bakıyorum diyorum 🙂
anladım seni ona itirazım yok yakın tarzda dizilere bakıyorum diyorsun burda sıkıntı yok , "hemen hemen bütün kurtlar vadisi ni izleyenler reaksiyonuda izliyor " cümlene cevap olarak yazdım 🙂 bunu kabul etmem mümkün değil

Maç uçmuş tebrikler.

Karadayı maçtan etkilenmeyerek iyi gitmiş, oranlarını korumuş.

Ulan İstanbul abc1'de iyi gitmiş. Dizi bence de hak ettiği oranların altında alıyor ama bu oranlarla rahatlıkla devam eder.

Reaksiyon çökmüş haftaya görecez bakalım sebebi maç mı değil mi

Gönül İşleri'nin tekrarı kötü gitmiş listede bulmakta zorlandım.

Urfalıyam Ezelden'in tekrarı abc1'de çılgın atmış.
@RevaN

benim hayret ettiğim şeyy dizilere bile cinsiyet koymuslar erkek dizisi akdın dizisi demekte ne oluyor eski zamanalrda bile bu ayrım yoktur biz çağ falan atlamadık bence eski insanlardan daha cahil durumdayız şuan kisme kusura bakmasın 🙂🙂

o şöyle olabilir kadın ağırlıklı ya da erkek ağırlıklı denilebilir her diziyi muhakkkak kadınlarda erkeklerde tabiki izliyor 🙂

o şöyle olabilir kadın ağırlıklı ya da erkek ağırlıklı denilebilir her diziyi muhakkkak kadınlarda erkeklerde tabiki izliyor 🙂
onu bunu bilmem ben dizi izliyorum diye tepki gördüğüm an ben genelleme oalrak türkiyeye cahil damgasını koyarım vlla 🙂🙂

onu bunu bilmem ben dizi izliyorum diye tepki gördüğüm an ben genelleme oalrak türkiyeye cahil damgasını koyarım vlla 🙂🙂
buna katılmam Türkiye de de cahil insanlar var ama bütün Türkiye ye cahil demek ağır olur ben bu tür genellemelere karşıyım 🙂

buna katılmam Türkiye de de cahil insanlar var ama bütün Türkiye ye cahil demek ağır olur ben bu tür genellemelere karşıyım 🙂
ne demek cnm bu dizi erkek dizisi sen kadın olduğun için bakamazsın izleyemezsin demek ne demek oluyor

televizyonda olan herşeye herkesin bakma hakkı vardır bunalrı bir yabancı ne hakla bana yasaklayabiliyor 🙂🙂

evet haklısın o tip ayrıştırmalara , sınıflandırmalara da karşıyım 🙂

evet haklısın o tip ayrıştırmalara , sınıflandırmalara da karşıyım 🙂
kaldıkıı erkek dizileri dediğiniz dizilerin kdın seyircisi daha fazla olması gerekir çünkü kadınların hayran oldukları ölüp bittikleri erkeklerle doludur o diziler kadın 4-5 erkek oyuncuya ölüp bitiyordur hepside o dizide toplanmıstır örneğin reaksiyon dediğiniz dizidekı ibrahim beyin bir kadın hayran kitlesine bakın mesala direk izleme sebebi yanı @xemrexxx bu konuda haklı yanı

tabi ben haklı olucam totaller mi haklı olacaktı

Ulan İstanbul beklediğimden iyi gitmiş. İki grupta da özetle yeni bölüm arasında fark çok az çünkü maçla çakıştı. Keşke kısa özetle başlasaydı. Ama durumu harika.

Karadayı çok iyi gitmiş maça rağmen. Tebrikler.

Reaksion maçla çakışınca çökmüş, yazık çok üzüldüm.
Ulan İstanbulun özetine geçilmiş bütün gruplarda.

Urfalıyam Ezelden`in tekrarı çok iyi gitmiş. 6+ reyting gelecek gibi Pazar akşamı.
Kanal D`mizzzzzz.
@Bully Hayat Yolundanın da tekrarı ABC1`de 3 reytingi geçmişti ama Kanal D PT2`ye itekledi diziyi.

Gönül İşlerinin tekrarı kötü gitmiş, tutmazsa çok üzülürüm, iyi bir proje çünkü.

Urfalıyam Ezelden ilk tutan yeni dizisi olacak gibi Kanal D'nin totalde zirve bekliyorum haftaya.

Hayat Yolunda konusunda acele karar verdi Kanal D. En azından Hayat Yolunda 20:00, Gültepe 22:15 olabilirdi. Bu hafta 4 reyting alırsa sevineceğim.
İnşallah bir sürpriz yapar da ab'de 5 falan alabilir.

Aynen, Gültepe 1 haftada yükselemez Kanal D`nin beklediği gibi. Hayat Yolunda dizisini duyduğum ilk günden itibaren kadrosu nedeniyle merakla bekliyordum. İsmi o zamanlar Bu Son Olsun`du.

Aynen, Gültepe 1 haftada yükselemez Kanal D`nin beklediği gibi. Hayat Yolunda dizisini duyduğum ilk günden itibaren kadrosu nedeniyle merakla bekliyordum. İsmi o zamanlar Bu Son Olsun`du.
Nur Fettahoğlu diziyi izlemem için yeterli bir sebep gerçi ama kadrosu harbi sağlam dizinin harcanırsa yazık olur. Kanal D için hava hoş diziyi rahatlıkla harcar sırada bekleyen bir sürü dizisi var. Olan biz izleyenlere oluyor.

Çiğdem sen beni yanlış anladin ama
ezme artik yeter

Karadayi tahmin ettigim gibi yukselmis zaten heycanli bolumdu, haketti.

O Ses dusmus umarim bugun yukselir.
Reaksiyon dusmus beklemiyodum bakalim haftaya da boyle oran mi alacak.

Reaksiyon maçtan çok etkilenmiş çünkü özetleri zaten bu oranları alıyor haftaya tekrar kendi oranlarını alır .

reaksiyonu bulamadım listede

Maç dehşet verici sonuçlar almış. Tebrikler. Show'um nasılda sevinmiştir.

Karadayı bayram nedeniyle düşmüş ancak yine toparlanmış. Ama hala Total.
Düşürememesi konusuna gelirsek yılmak yok yola devam @Forumdash sanki kaybeden ben oldum ne güzel hitim oldu işte.

O Ses Total'de çok zayıf kalmış. Yani Ulan istanbul'un özetine geçilmiş ilginç. Ab ve Abc'de Salıyagöre kötü ama idare eder.
Ulan İstanbul Abc'de süper diğer gruplardada iyi gitmiş.

Reaksiyon nasıl dip yapmış öyle. Büyük çökmüş dizi. Bundan sonra ne kadar toparlarsa toparlasın ilk 5 en iyi sonucu olacak gibi.

Beni Böyle Sev yıllardır aynı sonuçlarda.

Urfalı'nın tekrarı gğzel gitmiş.
@mrt-06 sen niye kızdın ki şimdi sevmedin mi diziyi.