13 Ekim 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kreys doğru diyo yeşim kim güldürmeyin şöyle bişey var yeşimi lale izleyenlerden başka kimse tanımaz ama mematiyi veya kanuniyi herkes tanır memati öldüğùnde vadi 6 reyting fırladı anlıklarda 16 yı geçti çünkü memati fenomen karakter tanımayan tek kişi bulamazsın ben anneme yeşim ölmùş laleyi aç desem o kim der ama memati ölmüş deyince o kim diyen birini gördünüz mü

Arkadaşlar Merhaba, ben bu foruma yeni katıldım. Burayı 1,5 yıldan beri takip ediyorum. Acaba beni artık aktif yapabilir misiniz? Bende buraya doyasıya yorum yapmak istiyorum. Bu arada hoş geldim

YST iki grupta da zirvede tebrikler ..
BBEB normalde izlemem amadün izledim eğlenceli bi program o da iyi oranlar almış
TM beklendiği gibi çok gerilerde

Arkadaşlar Merhaba, ben bu foruma yeni katıldım. Burayı 1,5 yıldan beri takip ediyorum. Acaba beni artık aktif yapabilir misiniz? Bende buraya doyasıya yorum yapmak istiyorum. Bu arada hoş geldim

Hosgeldin aramiza.

Gelecek için umut vaad edeceksen aktiflikten dolayi üyelegin aktiflestirilir.

Hoşgeldin kardeş

Hoşbulduk ; burada olduğum için çok mutluyum
artık aranızda bende varım

Acun Ilıcalı, Star Tv için yeterli oranlar alıyor ve TNS'de 1. fakat Sbt'de 2. gitmiş.
Lale devri ise müthiş bölümüyle TNS'de 2. Sbt' de 1.olmuş

favorim : LALEDEVRİ

Şefkat Tepe iyi reyting aldı... ab de 14. oldu çok iyi...

Son düzenleme:
yeşim kim diyenler olmuş lale devri starda olsa yeşim kral olurdu neyse zaten bunllar ali rıza bey kim bihter kim de diyor

sonuçlara gelirsek acun haketmediği gibi zirvede gene programın kendinini idare edemediği verdiği reklamlardan anlaşılıyor gene kurnazlık edip programı da bölmüş
kake devri beklentilerin altında sb t de daha yüklsek çıkması lazım dün akşamki reytinglere göre
bbeb acuna göre çok kısıtlı bütçesi olmasına rağmen süper

alev alev toparlanmış gibi
alemin kralı yeni bölümmüydü kaçırmışım
şefkat tepe hala kanalınn en çok izlenen işi

sbt açıklanmış rakamlarda uçurum yine
))

ab de alev alev 33. olmuş tns de 7. olmuş
)))

totalde lale devri birinci hemide

1 LALE DEVRİ FOX 20:45:25 01:34:19 8,11 20,9

bu aralar sbt ile tns çok farklılaşıyor

gerçekten 33. mü olmuş

- - - Ekleme - - -

gerçekten 33. mü olmuş

Lale devri süperdi süpeeerrrrrrr..Yeşim tam olarak ölmedi-belkiş ve inşallah ki dizimizden tam olarak ayrılmicak=)

lale devrinde yeşimi çok seviyorum ben Rolünüde süper yapıyor.merak etme karadayı p tesi günü ilk 3 garanti

Lale devri çok kötü gitmiş sbtde 9u gören dizi için çok düşük reyting almış

sbt de laledevri hakettiğini bulmuş

alemin krlaı ab de dah yüksek sırlaama almış