o sbt gerçek reytingler tns nin sbt trt kurdugu gayri resmi sirket neye inanmak istiyorsan ona inanırsın ama kale alınan sirket TNS Tiak
Ama akşam olup anlıklar yayınlanınca yorum yapmasını biliyorsun !
o sbt gerçek reytingler tns nin sbt trt kurdugu gayri resmi sirket neye inanmak istiyorsan ona inanırsın ama kale alınan sirket TNS Tiak
Ama akşam olup anlıklar yayınlanınca yorum yapmasını biliyorsun !
İki hafta ust uste 5.57 alması senide kuşkulandırmıyor mu? ve yine aynı share almış.ben bek inanamadm.daha yuksek alması lazmdı.acunun parmağı var bu işte,bendn dmesi ! şike
@beyazsoy
Bu konuda 3.sayfayı okumanı tavsiye ediyorum.
Oku da böyle yalan dolan sallama bari.
yorumu sbt göre yapiyorum hakikat bu gecen cumartesi sbt anlıklariyla karsılastiriyorum
mahoni ozaman görmüş olabilir bende gördüğümü yazıyorum 20:30 civarı yeni bölüm başlamıştı.
gwçwn hafta
5 YETENEK SIZSINIZ TURKIYE BASLIYOR STAR TV 19:57:49 21:38:23 4,26 13,71
buda bu hafata
2 YETENEK SIZSINIZ TURKIYE BASLIYOR STAR TV 19:56:56 21:39:24 5,63 18,5
reytingler sana cevap olur umarım
Güldürdün beyazsoy.Fırladı çünkü tekrarında güzel şeyler yayınlamıştır.
Forumdaki eski sayfaları okursan kreys takas falan yazmış. 20.51'de başlamış. Bence salllayan sensin.
yaw lordly reytişngler benim dediğimi destekliyor geçen hafata iyi şey olsaydı geçen hafat 2 olmaz dı acun)))
Reytinleri boşver beyazsoy yeni bölüm 20.30 değil 20.50'de başlamış.
Yorumunu sbtye görede yapmıcksn o zaman,oturup yarını beklıceksin,tns gerçek ya !
Desteklemeyi mesteklemeyi boşver yeni bölüm 20.50'de başlamış.
Yorumunu sbtye görede yapmıcksn o zaman,oturup yarını beklıceksin,tns gerçek ya !
kardeşim reyting beni destekliyor gözümle gördüm diyorum. sen mahoninin yazdıgını dogru kabul ediyon ki mahoni 20:50 de yebi bölüm başladı demiyor .. buda ön yardını gösterir))))))
Kreys bu mesajı 20.54'te yazmış.y.sizsiniz yeni bölüm basladi .
51 geçe başladı yetenek
Yapar.Çünkü o yorum Sbtye göredir.Bugün ise Tnsye göre yorum yapar.Elimizde resmi bir şirketin verileri varken gayri resmi bir şirketin verilerine göre yorum yapmak bence saçma
Yapmayın demiyorum yapabilrsiniz.Ben de yapabilirim ama karşılaştırma olarak yaparım
Acun 20.51 de başladı beyazsoy sallıyo yine önlemmişne önlemi be lale daha önce başlamış acundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?