13 Ekim 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İki hafta ust uste 5.57 alması senide kuşkulandırmıyor mu? ve yine aynı share almış.ben bek inanamadm.daha yuksek alması lazmdı.acunun parmağı var bu işte,bendn dmesi ! şike

Acunu pek sevmem ama şöyle birşey var; (örnektir gerçekle uzaktan yakından akrabaliği yoktur.)
anlık reytinglerde şöyle birşey olsaydı;

5+6+4=15/3=5(ilk hafta anlık reyting)
3+6+6=15/3=5(2.hafta anlık reyting)
2+5+8=15/3=5(3.hafta anlık reyting)

görüldüğü gibi anlıklarda farklı rakamlar ama sonuc yine aynı cıktı...

Buna göre matematiğin kendisi şikeci olmaz mı?

@beyazsoy

Bu konuda 3.sayfayı okumanı tavsiye ediyorum.

Oku da böyle yalan dolan sallama bari.

mahoni ozaman görmüş olabilir bende gördüğümü yazıyorum 20:30 civarı yeni bölüm başlamıştı.

gwçwn hafta

5 YETENEK SIZSINIZ TURKIYE BASLIYOR STAR TV 19:57:49 21:38:23 4,26 13,71

buda bu hafata

2 YETENEK SIZSINIZ TURKIYE BASLIYOR STAR TV 19:56:56 21:39:24 5,63 18,5

reytingler sana cevap olur umarım

Reytinleri boşver beyazsoy yeni bölüm 20.30 değil 20.50'de başlamış.

Güldürdün beyazsoy.
Fırladı çünkü tekrarında güzel şeyler yayınlamıştır.

Forumdaki eski sayfaları okursan kreys takas falan yazmış. 20.51'de başlamış. Bence salllayan sensin.

yaw lordly reytişngler benim dediğimi destekliyor geçen hafata iyi şey olsaydı geçen hafat 2 olmaz dı acun
)))

Yorumunu sbtye görede yapmıcksn o zaman,oturup yarını beklıceksin,tns gerçek ya !

zaten mesaj yazarken tns göre yorum yapiyorum demiyorum
sbt anlık verilerine göre yapiyorum ..

acun iki katagoridede lale devrine fark atmıs özellikle ab de özeti bile lale devrini ikiye katliyormus
yetenekler güzellesince y.sizsiniz izlenme oranlarini artırıyor ben bilmem esim bilir reklamlı yayınlansa acun gibi onun reklam oldugu kısımda acun 12 reytingi bile görür

@Reyting Kurdu o anlık yorum yapiyor örnegin acun reklam esim bilir reklam lale devri 13 lale devri reklam esim bilir reklam y.sizsiniz 13 yani 3 program veya dizi reklamsız yayinlandiginda hangisinin nekadar reyting yükselttigi önemli

ki ab grubu lale devrini izlemiyor buda bir gerçek total toplam hanelerde iyi .

Desteklemeyi mesteklemeyi boşver yeni bölüm 20.50'de başlamış.

kardeşim reyting beni destekliyor gözümle gördüm diyorum. sen mahoninin yazdıgını dogru kabul ediyon ki mahoni 20:50 de yebi bölüm başladı demiyor .. buda ön yardını gösterir
))))))

Yorumunu sbtye görede yapmıcksn o zaman,oturup yarını beklıceksin,tns gerçek ya !

Yapar.Çünkü o yorum Sbtye göredir.Bugün ise Tnsye göre yorum yapar.Elimizde resmi bir şirketin verileri varken gayri resmi bir şirketin verilerine göre yorum yapmak bence saçma

Yapmayın demiyorum yapabilrsiniz.Ben de yapabilirim ama karşılaştırma olarak yaparım

Herkes inanmak istediğne inanır ! forumun ortak kuralı olmuş .!

kardeşim reyting beni destekliyor gözümle gördüm diyorum. sen mahoninin yazdıgını dogru kabul ediyon ki mahoni 20:50 de yebi bölüm başladı demiyor .. buda ön yardını gösterir
))))))

Sen 3.sayfayı oku da gör.
Kreys 54 geçe yazmış mesajı. Altına da takas 51 geçe başladı yazmış.

Reytinglerle anlaşılmaz yeni bölüm. O dilimde bazıları reklam vermiş olabilir. Acun ilgi çekici birinin tekrarını yayınlamış olabilir.

Yeni bölüm 20.50

- - - Ekleme - - -

y.sizsiniz yeni bölüm basladi .
Kreys bu mesajı 20.54'te yazmış.

51 geçe başladı yetenek

Takas da altına bunu yazarak düzeltmiş.

- - - Ekleme - - -

Beyazsoy yine bol bol sallıyo. 20.30 falan yazmış ya yazık.

Acun 20.51 de başladı beyazsoy sallıyo yine önlemmiş
ne önlemi be lale daha önce başlamış acundan

tns ye inan,sbt ye yorum yap. tamam yaparz ama arkadaş işine gelince tns isine gelmeyince sbt ! olmuyor böle.bide bna diyor !

arkadaslar kaç defa söyledim sbt tns alt yapısı tamamen farklı sbt anlık reyting ölçüyor kaldiki sbt trt de var tns yok

simdi söyle bisiy var total dedigimiz hangisinin daha fazla izlendigini gösteren grup ab ise totalinde içinde bulundugu bir grup

lale devri reyting totalde 5.57 ab 3 küsür simdi ab grubu bunu takmiyor bu tescillendi ama genelleme yaparsak türkiye çapında çok izleniyor

kaldiki yesim intihar etmis reytingler tavan yapicakmis böle bisiy yok yesim kim ? ayrica

yeteneksizsiniz basliyor kısmı 14:86 share almıs lale devrinin yeni bölüm 15:89 almıs y.sizsiniz asıl kısmı 19:76 share almıs totalde

ab de 23.19 share basliyor kısmı 18:54 share

ab kitlesinin ilgisini çekemeyen dizi totaldede düsüs yasar

vallahi ben gördüğüme innanırım. arkadaşlar solda yazan yazıya dikat etmeyip kapaga bakmış olabilir. ben 20:30 da kanalı değiştirdiğimde köşede yeni bölüm yazıyordu.

Ben dün izledim özetin son kısmında efe diye çocuk çıktı komikti baya ondan o kısım 5 e çıktı tam 51 geçe başladı beyazsox yine atıyo önlem mönlem diye lordly ne diyosa a dan z ye doğru