dün gece yabancı dizi izlemiş biri olarak umrumda olmadı sen gereksiz yere översen ben de böyle söndürürüm cicimSabah çok ağladın mı reytingleri görünce doğru söyle
dün gece yabancı dizi izlemiş biri olarak umrumda olmadı sen gereksiz yere översen ben de böyle söndürürüm cicimSabah çok ağladın mı reytingleri görünce doğru söyle
sjdjkdk ne yaptın da söndürdün verecek cevabın mı var 12 reytingle ezdik geçtik herkesidün gece yabancı dizi izlemiş biri olarak umrumda olmadı sen gereksiz yere översen ben de böyle söndürürüm cicim
bu senaryonun 19 yıllık arka sokaklardan daha fazla saçmaladığı gerçeğini değiştirmiyorsjdjkdk ne yaptın da söndürdün verecek cevabın mı var 12 reytingle ezdik geçtik herkesi
Dizilerle maçların reytingi ne alaka iyice saçmaladın belli ki 12 reyting seni iyi çarpmış aklın iyice gittibu senaryonun 19 yıllık arka sokaklardan daha fazla saçmaladığı gerçeğini değiştirmiyor
reyting gösterge olsa her sene kupayı galatasaray vermeleri lazım en çok onun maçları izleniyor
çok çarpsa saçma hikayeleri izlerdim cuma akşamlarıDizilerle maçların reytingi ne alaka iyice saçmaladın belli ki 12 reyting seni iyi çarpmış aklın iyice gitti
Arkana bakmadan kaçarsın işte güle güleçok çarpsa saçma hikayeleri izlerdim cuma akşamları
neyse netflixte balkan dizisibuldum ben izlemeye kaçar hadi bye
o senin izlediğin dizide olur anca müjde uzman, Kaan taşaner, şebnem dönmez,fırat çelik gibiArkana bakmadan kaçarsın işte güle güle
Aslan gibi ayaktayız biz, onlar kaçmıyor biz çürükleri gönderiyoruz, senin mıymıy afranın dizisi gibi 2 reyting almıyoruzo senin izlediğin dizide olur anca müjde uzman, Kaan taşaner, şebnem dönmez,fırat çelik gibi