Gönül Dağı çarşamba günü yayınlandığında olmuştu canım.Sadakatsiz'den sonra ilk kez bir dizi Çarşamba günü bir grupta da olsa lider oldu sanırım, şükür
Gönül Dağı çarşamba günü yayınlandığında olmuştu canım.
22 Mart 2023 Çarşamba Reyting Sonuçları
TOTAL SIRA PROGRAM KANAL BAŞLANGIÇ SAATİ BİTİŞ SAATİ RATING % SHARE 1 KURULUS OSMAN ATV 20:44:52 24:18:11 7.77 20.18 2 GONUL DAGI TRT 1 20:30:45 23:30:04 6.05 15.24 3 ATV ANA HABER ATV 19:00:32 19:59:38 5.43 16.39 4 ESRA EROL'DA ATV 16:21:53 19:00:27 5.05 22.56 5 MUGE ANLI ILE TATLI...fav10.net
Serenay Sarıkaya. Ay Yapım Aile dizisinde ilk başta Özge Özpirinççi'yle anlaşmıştı geçen sene, sonra kadını kadrodan çıkardılar yerine SS'i başrol yaptılar, dizinin hali malumKim bu oyuncu ?
Açıklamanız için teşekkür ederim.Serenay Sarıkaya. Ay Yapım Aile dizisinde ilk başta Özge Özpirinççi'yle anlaşmıştı geçen sene, sonra kadını kadrodan çıkardılar yerine SS'i başrol yaptılar, dizinin hali malum
Rica ederim efendimmmAçıklamanız için teşekkür ederim.
Yakamoz dizisinde de özgeye yanlış yapmıştı yapımcı..B İ N G O
Tutacağından hiçbir kuşkum olmadı, olsaydı diziyi izlemezdim zaten.
Özellikle Özge Kadın'dan sonra kariyerinde çok zorlu yollardan geçti. Bir türlü diğer projelerden şansı dönmedi, son olarak Aile denen dizi başlamadan önce ona yapılanları unutmadık. Gel gör ki şu an Sandık Kokusu üstüne koyarak ilerliyorken o malum dizi aldığı 3 reyting ile sezon sonunu görmek için bataklığın içinde çabalıyor gibi. Karma dedikleri bu olsa gerek.
Neyse, yolu uzun bir projeye adım attığı için mutluyum. Senaristler de umut veriyor. Hedef yeniden 81 bölüm.
Şimdiki Aklım Olsaydı da malum nedenlerden dolayı yurtdışına satılmıştı. Çok şey oldu kısacası...Yakamoz dizisinde de özgeye yanlış yapmıştı yapımcı..
Yapboz halinde mi seyredeceksin ?Perşembe belki ilk bölümde ama en geç ikinci Bölüm ile tüm kategorilerde birinci dizi olacakken Çarşambaları ikinci dizi olarak yoluna devam edecektir.
Maçtan dolayı Kuruluş Osman düşüş yaşamıştır. Yine artacaktır.
Sandık Kokusu’nun ikinci Bölüm fragmanı ilgimi çektiği için ilk bölüme baktım ama tamamlamadım. Çok durgundu. İkinci bölümü bir ara izlerim. Sürekli bakar mıyım bilmiyorum ama başarılı olmasını istiyorum.