Hayırdır Annenin draması erken mi bitti
Artık Meryemin diziye girmesine de gerek kalmadı sanki baksanıza biz zaten aldık oraları en kötü birkaç bölüme AB'yi de alırız. Ama benim korkum bundan sonra dizinin kötüsü kim olacak?

Aslında eşkiya da anne de buna öncülük edebilirler aslında sonucta şuan 2 dizide 10+ reyting alıyorlar ve aynı günde alıyorlar diğer dizilere örnek olabileçek şeyler bunlar ve dün akşam 2 dizide 2 saatin altında yayın yaptı ki özellikle anne dizisi 2 saatlik bölüm hiç yapmadı daha 2 side fazla fazla reklamda verdiler

anladığım kadarıya siz meryem'cisiniz(uzerli) ben başında beri meryem uzerlinin bu diziye bir şey kataçağını düşünmüyorum

Bencede keşke etseler dizi saatler düzene girse eskiden ne güzel 45 50 dakika olurdu
rahatca izlerdik şimdi 2 saat evet anne 1,5 saat bu 1,5 saatten yarım saati atsalar 1 saat
olsa yine olur bence
evet meryemi çok seviyorum meryemciyim ama senin gibi bende edhoya birşey katacağını
düşünmüyorum 😉

ben senin için demedim mesmeso61 için söyledim

aslında bu dizilerin sürelerini ilk uzatmaya başlıyan dizi kurtlar vadisi ne yazıkki ve daha sonra bu uzunluk işine ay yapım devam ettirdi hatta dizilerde 2 saat uygulamasını ilk baslatan yapım şirketlerindendir ve doğal sonuç olarak diğer yapım şirketleride ayak uydurmak zorunda kaldırlar hatta şu yaklaşık 1 saatlik özet bölümlerinide ilk uygulamaya başlayan dizi yine kurtlar vadisidir

Neden kurtlar vadisi imiş o zaman başka dizilerde de uzunluk var vadi ilk bölümlerde
48 dakika falandı sonra 1 saat oldu o kadar yanlış biliyosun başlatan vadi değil

Neden kurtlar vadisi imiş o zaman başka dizilerde de uzunluk var vadi ilk bölümlerde
48 dakika falandı sonra 1 saat oldu o kadar yanlış biliyosun başlatan vadi değil
bende vadinin bütün bölümleri hard disk de kayıtlı şuan hepsine baktım kurtlar vadisi (pusu değil) ortama 55-60 dakika arası yayın yapmış bölüm başı ne zamanki kurtlar vadisi pusuya gecildi 1. bölüm itibariyle 1 bucuk saatle başladı yayın daha sonraları en fazla 1saat 15 dakikaya kadar düştü yukarıya doğru çıktı hep bu arada kesinlikle kurtlar vadisine kızmak amaclı söylemiyorum hiç bir şeyi zamanında şartlar neyi gerektiriyosa onu yaptı aynen şuanda yapılanlar gibi

Pusuda evet saatler uzadı ama pusu başladığında diğer dizilerde süre uzunluğu vardı
kesinlikle vadi başlatmadı hatırlayabilisem söylücem pusu başladığı dönemdeki dizilerinde saatleri uzundu😉 o zaman vadi başlattı diye yorumlamak yanlış oluyor demi

Vardır Raci Şaşmaz'ın bir bildiği boşuna almaz onu diziye.

EDHO ve Anne'ye tebrikler ama Hayat Şarkısı'na ayrı parantez açmak lazım. Sezonun en iyi bölümüydü ve ABC'de neredeyse 6 alarak gücünü kanıtlamış. Gerçeklerin öğrenilmesi ve Bahar'ı bulma telaşı derken 1-2 bölüm daha reytingleri bu ayarda kalır.

AB grubunu elimizde tutsak yeterli diğer gruplar zaten totoş ağırlıklı onlarda birincilik istemiyordum zaten

Anne'de hikayeyi çok çabuk tüketdiler, sanki tıkanmaya başlıyor gitdikce. Yani ben ilk defadır bu kadar hızla açılan dizi gördüm. Bakalım nasıl olacak diğer haftalar.

Anne düşünce hemen herkes dizinin üzerine çullanmış
Yahu dizi zaten 11 bölümcük bişey kaldı 3 bölümümüz.

Aylardır beklediğim tokat sahnesi dün akşammış ve ben izleyemedim
@xemrexxx senin menopozlu hürremin nasıl yere serildi ama

Edho, Meryem silah eğeitimi alıyor haberlerinin gazıyla iyi çıkış yapmişlar
@Çiğdem- Tebrikler

anne sayesinde raci bey vitesi arttırdı ayoll size bir teşekkür borcumuz var aslında bizimde bu rekabet sayesinde süper bölüm izledik
@xemrexxx

anne sayesinde raci bey vitesi arttırdı ayoll size bir teşekkür borcumuz var aslında bizimde bu rekabet sayesinde süper bölüm izledik
@xemrexxx
Raci'nin gaz ayarını açtık demek
Hayret sen busaate kadar uyumadın mı
suan 3.40 saat 20dk önce yazmişssin. 3.20ye kadar sen ve uyumamak