Geçen haftamı kız döverim seni şimdi hee 3 bölüm oldu diziye gireli be ne geçen haftası:F
geçen haftadan önceki bölümün son sahnesinde göründü tam olarak oynadığı bölüm geçen hafta oldu hemen abc1 gurubunda geçtik zaten hızır aliyle bu haftada totelde :A :A :A

geçen haftadan önceki bölümün son sahnesinde göründü tam olarak oynadığı bölüm geçen hafta oldu hemen abc1 gurubunda geçtik zaten hızır aliyle bu haftada totelde :A :A :A

49.bölümde girmiş diziye 2 bölüm olmuş dizinin bu bölümü birinci sırada yer aldı cnm
anında demen olmuyor yanii:F:F

49.bölümde girmiş diziye 2 bölüm olmuş dizinin bu bölümü birinci sırada yer aldı cnm
anında demen olmuyor yanii:F:F
offf kızz 49.bölümde hızır alinin olduğunu kisme bilmiyordu son sahnesinde süpriz oalrak rotaya çıktı bölüm bitti hızır alinin olduğu bölüm 50.bölüm oluyor abc1 gurubunda anneyi geçtik o bölümde hızır alinin olduğu ilk bölümde ab1 gurubunu aldık :A :A :A

offf kızz 49.bölümde hızır alinin olduğunu kisme bilmiyordu son sahnesinde süpriz oalrak rotaya çıktı bölüm bitti hızır alinin olduğu bölüm 50.bölüm oluyor abc1 gurubunda anneyi geçtik o bölümde hızır alinin olduğu ilk bölümde ab1 gurubunu aldık :A :A :A

Kız geçen hafta ve önceki haftalar üç gruptata anne birinciydi bee:F

Meryem geldiğinde tekrar düşüşe geçersek sorumlusu sizsiniz ayoll :A :A :A

Düşüşe geçebiliriz ya Meryem bu dizide olmayacak gii geliyo bana :F:F
amannnn @xemrexxx in diline düşeriz şimdi bee:F:F

Geçen hafta hızır alinin gelemsiyle geçtik anneyi abc1 gurubunda zirvede biz vardık bu bölüdme toteli aldık ayoll geçen hafta reytinglerine git bir bak tekrardan :A :A :A

dur bakım varsa hatam düzeltirim ben :F

haftaya düşer zaten özkanın enver gibi çirkin kızlar fan grubu yok izlemezler onun ölümünü :A
hahaha 10 altına bu saatten sonra düşmez ayoll meryemde tam zamanında geliyor vlla zaten yakında katılır diziye gülmezler konusu bitti şuan meryeme döner senaryo :A :A :A

@Çiğdem- bak canım geçen hafta salı maç varmış ab de 3.olmuş dizi abc1 de
2.olmuş birincilik yok yani :F:F

@Çiğdem- daha önceki haftada ab de yine 2.olmuş edho abc1 de de yine 2.incilik var:F:F

@Çiğdem- bak canım geçen hafta salı maç varmış ab de 3.olmuş dizi abc1 de
2.olmuş birincilik yok yani :F:F
off kız birşeyide anlayıpta öyle yazsana hızır aliyle anneyi abc1 gurubunda geçtik ilk bölüml diyorum en çok izlenen dizi olduk yanı bu ahftada totelde anneyi geçtik diyorum anlamadan yazıyorsun benide yoruyorsun ayoll :A :A :A

2 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ ATV 20:41:33 23:49:05 11.22 24.17
3 ANNE STAR TV 20:33:23 23:17:20 10.75 23.15

off kız birşeyide anlayıpta öyle yazsana hızır aliyle anneyi abc1 gurubunda geçtik ilk bölüml diyorum en çok izlenen dizi olduk yanı bu ahftada totelde anneyi geçtik diyorum anlamadan yazıyorsun benide yoruyorsun ayoll :A :A :A

2 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ ATV 20:41:33 23:49:05 11.22 24.17
3 ANNE STAR TV 20:33:23 23:17:20 10.75 23.15

:F:Faman yorulmazsın senn şaka bir yana daha fazla yormak istemem ama sen
hızır ali konusunda anında geçtik dedin ya onu diyorum neyse daha fazla uzatmıyım ben
senide yormamayım cnm :F

:F:Faman yorulmazsın senn şaka bir yana daha fazla yormak istemem ama sen
hızır ali konusunda anında geçtik dedin ya onu diyorum neyse daha fazla uzatmıyım ben
senide yormamayım cnm :F
ayyy ortadan ikiye ayrılıcam şimdi tövbe tövbe :F

hızır ali ile abc1 gurubunda hemen geçtik anneyi yukarıda reytingi paylastımya anında abc1 gurubunu aldık anneden sen beni çatlatıcaksın bir gün :A

Anne'nin finalini yazıyorum. Küçük kızın annesi sevgilisini ve kızı kaçıran öğretmeni öldürür. Çocuğu yurda verip teslim olur. Daha sonra da hikaye Kırgın Çiçekler'in yeni sezonu olarak devam eder :F :F :F

Anne'nin ilk haftasında yazmıştım uzun vadede EDHO zirveyi alacak diye çünkü konu itibariyle Anne'nin çok kısır bir senaryosu var fakat kurgusunun ekmeğini yiyor. Her iki diziye de tebrikler. :)

Hayat Şarkısı iyi direniyor, Gülümse Yeter acilen Pazar gününe alınmalı. :)