13 Aralık 2015 Pazar ABD Reytingleri

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,111
Puanı
1,060
13 Aralık 2015 Pazar ABD Reytingleri

brooklyn.jpg

Pazar Gecesinin Reytingleri Belli Oldu!

Quantico 0.1 reyting yükselerek 1.3 reytinge yükseldi ancak dizi halen ilk oranlarından uzak.

Yılın hayal kırıklığı yaratan dizilerinden biri olan Blood and Oil 0.7 reyting alarak ekranlara veda etti.

The Good Wife ise tekrar 1.0 reyting üstüne çıkarak inişli-çıkışlı reytinglerini sürdürüyor.

The Last Man on Earth 1.3 reyting alırken Brooklyn Nine-Nine ise 1.7 reyting alarak birlikte tatile çıktılar.

İşte Pazar Gecesinin Reytingleri;

Reytingleri öğrenmek için bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Last Man iyi gidiyor gibi. :D Ama reytingler düzensiz sabit kitlesi yok dizinin o sıkıntı biraz. :D @Çiğdem- @mrt-06 @Castei

Quantico balon gibi söndü bence.
ayy en azından mini sezon arasına iyi girdik bence ve bölüm çok güzeldi son sahnedeki şey gerçekleşirse eğer mini sezon arasından sonra tekrar güzel bölümelr izleyebiliriz bence
:Z:Z:Z

Diziler tatile çıktı. 1-2 dizi yayında sadece. :) Birde yorumda yapmıyorsunuz.

öyle şeymi olur? senin haber verme ahaliyi bilgilendirme ve aydınlatma görevin reytingle mi sınırlı? sen burda bir kamu görevi yapıyorsun trt gibi :) yani reytinge bakmadan haberleri gü-nlük olarak paylaşman lazım bir kişi baksada olur bin kişi baksada olur :)

öyle şeymi olur? senin haber verme ahaliyi bilgilendirme ve aydınlatma görevin reytingle mi sınırlı? sen burda bir kamu görevi yapıyorsun trt gibi :) yani reytinge bakmadan haberleri gü-nlük olarak paylaşman lazım bir kişi baksada olur bin kişi baksada olur :)
Açarız bugün o zaman. :D

Bundan sonra da açmıştım sen yoktun 1 haftalık tatile çıkmıştın. :)

mesela downton abbey in final bölümünü çok merak ediyorum acaba kaç reyting alacak ? aldığı reytingi görebilecekmiyiz , birde the affair in sezon finali yaklaştı onun reytingide önemli ama sanırım o 3. sezon onayı almıştı değilmi ?

mesela downton abbey in final bölümünü çok merak ediyorum acaba kaç reyting alacak ? aldığı reytingi görebilecekmiyiz , birde the affair in sezon finali yaklaştı onun reytingide önemli ama sanırım o 3. sezon onayı almıştı değilmi ?
Ama o dediğin diziler kablolu kanallarda yayınlanıyor destere. :)

Ama o dediğin diziler kablolu kanallarda yayınlanıyor destere. :)

kimdi şimdi ismini hatırlamıyorum ozan olabilir:) kablolu kanalların reytinginede ulaşıyordu(ama paylaşmaya gerek yok diyordu nedense:) ) acaba onların reytingine ulaşmak mümkünmü ? öyle olsa onların aldığı reytingide kendi içinde değerlendirme imkanımız olur :)

kimdi şimdi ismini hatırlamıyorum ozan olabilir:) kablolu kanalların reytinginede ulaşıyordu(ama paylaşmaya gerek yok diyordu nedense:) ) acaba onların reytingine ulaşmak mümkünmü ? öyle olsa onların aldığı reytingide kendi içinde değerlendirme imkanımız olur :)
Ahah. :D Onu bende ulaşıyorum ama hiç açılmamış. Eğer istersen açarım hemde senin sevdiğin diziler için haftalık açarız. :D

Ahah. :D Onu bende ulaşıyorum ama hiç açılmamış. Eğer istersen açarım hemde senin sevdiğin diziler için haftalık açarız. :D

aslında haftalık olsa daha güzel günlük değilde haftalık öyle bir konu açılsa hem tüm dizileri aynı anda değerlendirmiş oluruz :))

aslında haftalık olsa daha güzel günlük değilde haftalık öyle bir konu açılsa hem tüm dizileri aynı anda değerlendirmiş oluruz :))
Ulusal kanallarda mümkün değil öyle bir şey. :D 1 haftada 30'dan fazla dizi yayınlanıyor hepsini tek bir konuya sığdırmak mantıklı değil? Arada kaynayanlar olur bu sefer?

Ama kablolu kanallar az ve öz dizi yapıyor onlarda mantıklı. :)

Ulusal kanallarda mümkün değil öyle bir şey. :D 1 haftada 30'dan fazla dizi yayınlanıyor hepsini tek bir konuya sığdırmak mantıklı değil? Arada kaynayanlar olur bu sefer?

Ama kablolu kanallar az ve öz dizi yapıyor onlarda mantıklı. :)

kablolu kanallarında tüm dizilerine gerek yok :) zaten topu topu 10 kişidir forumda dizi takip eden :) forumca izlenen dizilerin reytingine ulaşabilsen yeterli :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,591
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy