13 Aralık 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Vadi full reklam ezmiş oha :d

Vadi full reklama rağmen zirvede kardeş kanal a haber ts maçıyla listeye girerek sürpriz yapmış ayrıca maç uzatmaya gitmiş

vadiciler reklam arasını değerlendirmiş :))))

- - - Ekleme - - -

bu arada maç uzadı vadi için kötü haber

Kayipp super bi yerde bitti!! Tek kelimeyle harikaydi yalniz cok erken bitiyo en azindan 22.30'a kadar surseydi..

starla show tv silinmiş bu gece...

star her gece zirvede yer aldıgı için bugece büyük risk beni affet gibi dizi programlari ilk 5 de olacaktir

star tv pazartesiden hafta sonuna çarsamba hep zirvede kardes :)

yarin sonuclar geldiginde iyi gülecegim sana :)) star progamlari rekor kırıyor rahat ol

en çok izlenen programlar starda en çok kazanan kanal star en çok izlenilen kanal star :)))

Son düzenleme:
benimüyelik aktifleşti mi şimdi artık arkadaşlar bilen varmı...

- - - Ekleme - - -

star her gece zirvede yer aldıgı için bugece büyük risk beni affet gibi dizi programlari ilk 5 de olacaktir

star tv pazartesiden hafta sonuna çarsamba hep zirvede kardes :)

yarin sonuclar geldiginde iyi gülecegim sana :)) star progamlari rekor kırıyor rahat ol
mahoni değişmemişin hiç star avukatlığına devam....

Valla Yakup bende senle aynı fikirdeyim biraz daha uzun sürmesini istiyorum bende.Ama bu akşam gayet iyi oranlar aldı tebrik etmek lazım diziyi.Ayrıca sonu çok iyi bitti haftaya muhteşem bir bölüm olacak yine :)

21:45 - 22:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 13.74 , 2) KANALD: 5.89 , 3) TRT1: 3.58 , 4) STAR: 3 , 5) SHOW: 2.03

birazdan vadide dehşet bir operasyon ve çatışma var....

- - - Ekleme - - -

birazdan vadide dehşet bir operasyon ve çatışma var....

Valla Yakup bende senle aynı fikirdeyim biraz daha uzun sürmesini istiyorum bende.Ama bu akşam gayet iyi oranlar aldı tebrik etmek lazım diziyi.Ayrıca sonu çok iyi bitti haftaya muhteşem bir bölüm olacak yine :)

Aynen haftaya daha heycanli olacak.. Kvp uek gelisiyle anca yukselir..