emin olun benden çok vadiyi seven milyonlarca insan var bi internete bakın bi sokaklara bakın benden çok seven o kadar çok insan var ki herşeyi geçtim sadece bu foruma bakın forumun en az yarısı bu diziye gönül vermişse bu işte bi iş vardır düz bakmayın bu olaya çakır öldüğünde ağladığım zamanı hatırlarım bu bir dizi değil fazlası
- - - Ekleme - - -
zaten öyle burda bile bakmayın çoğu kişi Vadiyi izliyo ama yediremiyolar adamların başarısını
sokaklar boşalıyordu bir zamanlar hikayesine geldik sanırım)
o bir zamanlardı eski çamlar bardk oldu şimdi beren götürüyor reytingleri sokaklarda beren için koşuyor)
Konu uçmuş yahu pes.
kurtlar vadisinin oldugu hafta böyle dizi biter tartısma bitmez
düşün birde intikam geliyormuşzaten bu mesajların yüzde sekseni berenci arkadaşlarımıza ait vadici arkadaşlar kaçtı sayfayı bizze terketti)
iyi hatırlatın yarın fırtınalar kopartacak yeni bölümüyle ff de dizimiyi geceler
erkencisin bugün emre şu sınavlarını bitirde forumda görelim artık seni
Savulun bre Vadiciler biz geliyoruz
biz her zaman burdayız gardaş bereni de ezeriz kanal d yi de show u da starı da herşeyi ezeriz hatta atv yi bile ezer vadi herşeyi ezer aynen sinek gibi ezer
oha bu hangi dil bebüloş en somn kolat kalandarı hadım ettirdi hareme girecek kolat adı ne olacak hepsi yarıntakipte kalın
büloş en somn kolat kalandarı hadım ettirdi hareme girecek kolat adı ne olacak hepsi yarıntakipte kalın
Biz de Vadinin bağırsağından girer akciğerinden çıkarız
büloş en somn kolat kalandarı hadım ettirdi hareme girecek kolat adı ne olacak hepsi yarıntakipte kalın
son 4 yıldaki gibi ezmeyinde
atv ezen diziyi kapı dışarı etti nedense)
biz her zaman burdayız gardaş bereni de ezeriz kanal d yi de show u da starı da herşeyi ezeriz hatta atv yi bile ezer vadi herşeyi ezer aynen sinek gibi ezer
senin türkçe hocan kim emre ? klavye küçük mü geliyor yoksa telden'de yazmıyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?