13 Aralık 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

intikam gelince vadi 10 geçemez demişsin geçerde hadi geçemedi diyelim peki beren 4 5 bölüm sonra 5 i geçebilecekmi dersin :D

berenci destere ben fikrimi söledim sadece banane berenden ben piyasa durumuna g öre konusuyom :d

nestroyers aga hayal dünyasından çıkınca özel mesaj at :d

gs yi savunurum para mı veriyolar vadiyi savunurum para mı veriyolar yemişim parasını be öbür tarafa para mı götürecen insanda duygu olur sevgi olur ben severim savunurum o kadar

nie öle diyosun aga istesen parada alırsın nasılmı idda oynarsın gs yi tutarsın gs yener paranı alırsın vadi izliyosun dersin şu bölümde şöle bişi olur iddaada bulunursun yine para kazanırsın ama dediğin gibi her şey para değil :D

emin olun benden çok vadiyi seven milyonlarca insan var bi internete bakın bi sokaklara bakın benden çok seven o kadar çok insan var ki herşeyi geçtim sadece bu foruma bakın forumun en az yarısı bu diziye gönül vermişse bu işte bi iş vardır düz bakmayın bu olaya çakır öldüğünde ağladığım zamanı hatırlarım bu bir dizi değil fazlası

- - - Ekleme - - -

aga iddaa dan hayır gelmez o kadar oynadık bi cacık olmadı :d :d

çakır öldüğünde tek ben ağlamadım milyonlar ağladı yapılanları herkes biliyo

emin olun benden çok vadiyi seven milyonlarca insan var bi internete bakın bi sokaklara bakın benden çok seven o kadar çok insan var ki herşeyi geçtim sadece bu foruma bakın forumun en az yarısı bu diziye gönül vermişse bu işte bi iş vardır düz bakmayın bu olaya çakır öldüğünde ağladığım zamanı hatırlarım bu bir dizi değil fazlası

- - - Ekleme - - -

zaten öyle burda bile bakmayın çoğu kişi Vadiyi izliyo ama yediremiyolar adamların başarısını :D

Ya benim yakışıklı kardeşim :D çakır gerçekten ölmedi ya siz orada ağlarken o belki de gülüyordu :)

başarı sadee reytingte kalan herşey de 10 üzerinde 5in altı vadi
herkese iyi geceler konuyu başka yöne çekenin destere-takas karıuşımı çocuğu olsun :d

Deniz bugün formdasın Allahını sevim :d Bir ara sana rakip olayım :) Gelecek hafta vadici olcam o zaman görüşürüz 😀d

Haha bugün nedense böyle oldu Mustafa ya.Bir tuhaflık var bu işte hiç harcım değildir böyle atışmalar aslında ama ne bileyim takasla atışmak hoşuma gitti bugün.Bütün vadiciler gıcık oldular bana bu nerden çıktı diye bence bugün :D